לא יודעת מה לעשות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי רוצה לנסוע ביום חמישי עם חברים לטבריה עד יום שבת ושאני אסע להורים שלי..
    לפני חודש הוא גם היה בטבריה עם חברים (הם ישנים בחוף באוהל.).
    אני אמרתי לו שלא בא בחשבון שהוא יסע ,לפני חודשיים אני גם הייתי איתו בטבריה והוא יודע שאני ממש לא אוהבת לישון באוהל
15 תגובות
עמוד 1

• להשגיח לך עליו בטבריה?

• זה באמת לא פשוט בובה

גם לי כל כך קשה כשהחצי נוסע או יוצא לבד ולא כי אני מקנאה או משהו אלא משום שאני הכי אוהבת בעולם להיות איתו והוא פשוט חסר לי.

אבל.... אנחנו ובני אדם וצריכים אויר לנשום עם חברים וצריך לנסות להתעלות על עצמנו ולשחרר.

השאלה היא למה את לא בעד? אולי תקבעו שזה יהיה פעם בשלושה חודשים ועם זה תוכלי לחיות?

והשאלה הגדולה יותר בעיני איך זה היה לפני החתונה? האם תמיד היה להם נוהג כזה?

• זה לא היה מפריע לי אם הוא היה נוסע פעם ב... אבל כל חודש הוא רוצה לנסוע, וזה קצת מפריע לי, אני גם נסעתי איתו כמה פעמים אבל אני לא סובלת לישון באוהל
  • מפריע לי קצת החופש הזה של בעלך שהוא מחליט דברים מבלי להתייעץ איתך ומציב בפנייך עובדות וכשאת מסבירה שיש דברים שלא מקובלים עלייך הוא מדבר לא יפה ומחליט לעשות דווקא...
  • הוא עדיין לא הבין שהוא נשוי ועם ילדה??
  • פעם בחודש זה קצת מוגזם
    גם בעלי עושה את זה אבל פעם ב3-4 חודשים

מה שלי הכי מפריע זה שהוא מציב עובדה במקום לשאול - ממש לא מקובל
    מצד שני גם כשהם כבר שואלים אז אבוי לומר להם לא - כמו ילדים קטנים

• אני לא כ"כ יודעת מה להגיד לך כי אני ובעלי לא ניסע לאנשהו לבד בלי אחד עם השני
    אני בכלל לא בדעה שהבעל/האישה יסעו לבד אבל זו רק דעתי
    תדברי איתו ברוגע תסבירי לו את המנעים שלך למה את מסרבת
    שולחת לך ים של

• תהרגו אותי, אבל אני לא מבינה את הקטע של לנסוע לבד, בלי האשה. גם לא פעם בשנה.
    בעלי לא יעלה בדעתו לצאת בלעדי. סליחה, אבל גם ככה הוא כל היום בעבודה ואנחנו לא מתראים, אז מה יש לו לנוח ממני?!
    זה הורג אותי. ואני יכולה להגיד לכן שאצל הרוסים למשל (הבנות פה יכולות לתקן אותי אם אני לא צודקת) ךא נהוג לצאת בנפרד. כשיוצאים אז רק כזוג. לכל האירועים, לבילויים וכמובן כשמדובר על לינה במקום כלשהו.
    ואבוי לבעלי אם בכלל היה מעלה את האופציה של לנסוע בלעדי ליומיים ועוד פעם בחודש.המקום היחיד שהוא הולך בלעדי זה משחקי פוקר עם החברה וגם זה לשעתיים-שלוש פעם במליון שנה.

• אני ממש לא חושבת שזה מנוחה מהאישה
    אני חושבת שזה משהו שגבר צריך - זמן איכות עם החברים שלו בלי נשים פטפטניות ברקע
    כמו שאני זקוקה לזמן איכות עם חברות שלי כדי לפטפט וכמה שיותר

• לי זה בכל זאת לא נשמע נכון!
    מישהו יכול לבוא ולומר שזה מחזק את הזוגיות. אני לא מסכימה עם זה.

וטיול לחו"ל רק עם חברה

• וועליה...

• לדעתי חופשות זה ביחד עם האישה / ילדים.
    אבל, ניתן לבלות פה ושם עם חברים לבד בלי הבן זוג - זה כן הגיוני.

עדיין - זה שהוא קובע עובדה ולא שואל אם נוח גם לך זו חוצפה. אם בעלי היה עושה הוא היה חוזר לבית ריק. נקודה!!!

• בעקרון אני לא נגד חופשה קצרה עם חברים

למרות שאני חושבת שאם חופשה- אז עם המשפחה!

חוצפה מצידו להציב עובדה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה