מה אתן אומרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי אתמול אצל אורטופד בגלל הרגל שלי והוא אמר שאני אעשה ct לא עכשיו עוד חודש במידה והכאבים לא יעברו,
    אני מקווה שהחודש יהיה החודש ואם כן אז מה אני אעשה , ct בהריון לא מומלץ...
7 תגובות
עמוד 1
  • אמרת לרופא שאתם מנסים להיקלט?
  • לפעמים מסכימים סיטי בהריון ולרוב לא.
    אם זאת הייתי אני, הייתי מבקשת דחוף כי מי יודע מה יהיה חודש הבא, מה תחכי 9 חודשים לטפל בעצמך??????

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני יועדת שיש בעיה לעשות סיטי רק בשליש הראשון.
    יכול להיות שבחודש הראשון כשהעובר מאוד קטן זה פחות פוגע..
    בגלל זה אמרתי, תגידי לרופא ואולי הוא יגיד לך לעשות עכשיו או לחכות לסוף השליש הראשון.

חוצמיזה - תרגישי טוב :)
  • אמרתי לו שאנחנו מנסים אז הוא אמר אז תחכו קצת
    ממש לא נראה לי!!!!
  • סליחה????? לחכות? אני לא מחכה תגידי לו!!!!
    מזה השטויות האלה, ממתי אורטופד יגיד לחכות.
    הרופא שלי של הגב, אמר לי, ככשאלתי אותו האם זה בסדר הריון עם הפריצת דיסק שלי , הוא אמר אני לא פגשתי אישה שרוצה להכנס הריון שלא תנסה אם יגידו לה שלא! מתמודדים עם כל דבר!
    לגבי הסיטי ממש ממליצה שתעשי אותו ממש בקרוב, שחס וחלילה לא תפגעי במה שאת רוצה ככ הרבה זמן, חבל!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • איזה רופא מפגר!!!!!
    תנסי לעשות את הCT לפני הביוץ או משהו כזה..
  • גם אני הייתי צריכה לעשות ct לגב חודש שעבר (יש לי בלט דיסק ואני סובלת (!!!!) מכאבים..), אבל בגלל שהתחלתי בדיוק באותו היום טיפול עם האיקקלומין, החלטתי לדחות את הct עד שאדע מה קורה... העדפתי לא להסתכן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה