ביוץ, חום שחר ושאר ירקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב :)
    צריכה עזרה מניסיונכן -
    בזמן ביוץ חום השחר אמור להיות גבוהה, אם לא בדקתי לפני והתחלתי לעשות בדיקות ביום שישי (שבת לא בדקתי) עד היום - החום עומד על 36.8.
    זה נחשב גבוה או רגיל?
    בנוסףף,,, החזה שלי ממש ממש כואב :( אני ממש סובלת, חשבתי שזה ביוץ וזה יעבור אבל ההפרשות של הביוץ פסקו הכאבים ממש לא מפסיקים :( והם התחילו ביום שישי!!!

מישהי מבינה בזה?
5 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שלפני הביוץ החום נמוך ואז אחרי עולה בחצי מעלה. החודש, פעם ראשונה שאני בודקת, וכרגע הוא עומד על 36.2 אם את כמוני אז כנראה זה בישר על ביוץ, להמשיך לעבוד!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • זה כבר חמישה ימים.... לא הגיוני שזה ביוץ :-|
    הא, שכחתי להגיד- אין לי מזגן בדירה (דירה שכורה) חום אימים, 2 מאוורירים.. יש מצב שזה קשור.. נכון?
  • אין לי מושג לגבי חום שחר ,אני נעזרת בערכות ביוץ .

• מאמי חום גבוה בזמן הזה עוד לא אומר כלום אולי לא ראית אצלי חום השחר בהריון היה 36.6 שזה יכול להיות אצל בנות אחרות חום נמוך מה שכן מעיד על הריון זה שהוא נשאר ככה ולא יורד תמשיכי לבדוק מעכשיו עד אחרי האיחור זה יכול להיות סימן מעולה ככה גם אני עשיתי..
  • בעעע.
    טוב תודה!
    ומה עם הכאבים בחזה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה