עדכון קטן:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות=]
    היום עשיתי אולטרסאונד עוד לא רואים דופק כי אני בשבוע חמש וחצי טעות בחיששוב...אבבבללל השקקק כבר גדוללל פי חמש ממה שהיה ובפנים יש עוברון קטנציק:)))
    בעזרת ה' אצלן כולכן!!
6 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה מאמייי!!
    אין על האושר הזה של לראות את זה באולטרא סאונד..

מבדיקה לבדיקה את לא תאמיני איך הוא גדל.. שרק ימשיך תקין בע"ה
  • אני הייתייי בהלםםםםםםם טוטלאי הוא םשוט כבר גדול השק והוא היה ממש נקודה ועכשיו הוא כמו כדור בייסבול חחחחחחחחח:) אני מחכה שבעלי כבר יקום כדי להראות לווו
  • ברוך השם מעייני היקרה שימשיך ליהות ככה משמח ותקין ,וכמה במילים בשפה שלנו בשבילך (חודו קומק)

• שימשיך לגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    למתי קבעת עוד בדיקה? עוד שבועיים....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • חחח מרגו באמת חודו קומק
    פנינושש הוא רצה שאני יבוא עוד שבוע כעיכרון עוד שלושה ארבעה ימים כבר צריך להיות דופק אבל אני ילך ב31 אחרי 9 באב ככה שכבר נראה בברור עוד דברים חח איזה מרגש זה בנות הלוואי על כולכם
    ושוב נעשה לכם פווווווו אני רואה שלאט לאט יש בשורות טובות!!
  • איזה כייף:)

המשך הריון תקין ועגלגל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה