שיט!!! גדלה לי פטריה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממש מגרד ליייייי :( ונפוח כזה, נראה לי שזה פטריה :(
    מה עושיםםםם?!?!?!?
6 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג, גשי לרופא, יש גם מישחה כזו..... תרגישי טוב!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • הרופפא ייתן לך משחה בנתיים אל תהיי עם הבעל הוא יכול להידבק נרראלי הוא יביא לך משחה לכמה ימים זה יעבור ציקצק
  • לפני החתונה גם הייתה לפי פטריה, יותר בפנים אבל אותה הרגשה :-\
    הרופאה נתנה לי משחה שיש לי בבית וגם כדור.. נראה לי אני אשתמש במשחה ואם זה לא יעבור אני אלך לרופאה. אוווף :(
  • נראה צריך להשתמש בנרות אגיסטן

• היי חסרת סבלנות,
    אם זה כבר קרה לך ואת יודעת לזהות שזו פטריה, לא חייבים מרשם. אפשר ללכת לבית המרקחת ולקנות נרות אגיסטן (משחה אני מבינה שיש לך). גם אני הייתי מנסה יומיים עם משחה, ואם לא עובר קונה נרות.
    תרגישי טוב!
  • עם נרות לא השתמשתי. יש לי פוליקוטן וגם את הכדור שאמור לחסל אותה כי לפני החתונה היא נתנה לי 2 והשתמשתי רק ב1.
    הקטע שזה לא באותו מקום, מפחדת שזה משהו אחר או לא יודעתת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה