היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קראתי את זה ובכיתי ( תוך כדיי זה בערוץ 24 יש את השיר " אמא" חחחח איזה הורמונלית אני עדיין...
[/url
5 תגובות
עמוד 1
וואו מדהים בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתגעגעת לנטלי בטירוף רק כי היום בבוקר היא היתה נודניקית ורצתה חיבוק כל הזמן ממני ואני, אהבלה, ממהרת לעבודה, שמתי אותה על הרצפה / לול לידי והיא בכתה קצת! ועכשיו? אני מבינה שהיא רק רצתה אותי. היא תמיד רוצה אותי. אני רוצה הביתה!!!!!!!
כשהיינו בפגיה מאד עודדו אותנו להחזיק אותה על העור החשוף שלנו... זה עשה פלאים גם לה, גם לנו (וגם לחלב).... זה מאד חשוב!!!!
התעקשתי להחזיק אותה גם אחרי...
נכון!
מרגש ביותר...... אני גם מאוד מאמינה במגע וחום בחודשים הראשונים קראתי מלא כתבוצ על כך שזה מאוד מקרב, מקנה ביטחון לילד ועוזר לו להתמודד עם העולם עם.הכאבים לדעתי זה חשוב איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך