היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן, מחר יום 28 אמורה לקבל (מקווה מאוד שלא) למרות שכבר התחילו כאבי גב תחתון והתככצויות בבטן... השאלי שלי היא, לפני שבוע הייתי אצל הרופא שעשה לי אולטראסאונד ואמר שבייצתי כנראה יום לפני, יש מצב שאני בהריון ועדיין לא ראה????????
6 תגובות
עמוד 1
מה הכוונה יום לפני?
אני בספק, אם הוא הסתכל לך באולטראסאונד, קשה לי להאמין שפיספס, מה גם שראה שבייצת, אז אין ביוץ נוסף בהריון. אם הוא פיספס ובעצם לא ראה ביוץ אז יכול לפספס הריון, אבל ממש קשה לי להאמין. זה רופא טוב?
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה ונעימה
לפני האיחור במחזור אי אפשר לראות הריון באולטראסאונד ובמיוחד אם רק אז ביצת..
ואם רק לפני שבוע ביצת כנראה שלא תקבלי מחר, אלא עוד שבוע מהסיבה שמחזור מגיע בדיוק שבועיים אחרי ביוץ..
שיהיה בהצלחה ובשורות טובותת
חמודה גם אני הייתי כמה ימים אחרי הביוץ אצל הרופא וכבר נקלטתי והוא אמר לי כבר בייצת אבל יש זקיק ואמר לי שאני יחזור אליו אחרי המחזזור למעקב זקיקים..ובסוף אני בכלל נקלטתי.. שבוע אחרי האיחור לא יראו שום דבר באולטרסאונד!!פשוט כלום!רק בדיקות דם ככה שאולטרסאונד גם אם נניקלטת וגם אם לא לא יראה שום דבבר כדאי שתחכי לכמה ימי איחור ותבדקי בבדיקה ביתית והסימנים של המחזור ושל ההריון הם אותו דבר אין להסיק מסקנות מהם..זה מה שאני הבנתי מההריון הנוכחי...
לא נראה לי שאפשר לראות משהו עדיין ,אולי תחכי עוד כמה ימים (מאחלת לך מכל הלב לא לקבל ) אז תעשי בדיקה .
סבלנות סבלנות, תראי מה קורה עם המחזור וככה תדעי... בהצלחה~ ! אםפ הביוץ היה רק שבוע שעבר תקבלי רק שבוע הבא. אז אל תעדי בדיקת דם עד שלא עוברים 14 יום מהיום שהיית אצל הרופא..