היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קיבלתי עכשיו דרך שירשור במייל: שבוע שעבר קניתי מוצר ב- 158 ₪. נתתי למוכרת שטר של 200 ₪ וחיפשתי בכיס 8 ₪ משום שלא רציתי לקבל מטבעות כעודף. המוכרת קיבלה את הכסף והסתכלה אל הקופה, בלי לדעת מה לעשות. ניסיתי להסביר לה שכך היא תיתן לי שטר של 50 ₪ כעודף, אך משום שלא השתכנעה, היא קראה למנהל המשמרת כדי שיעזור לה. היו דמעות בעיניה בזמן שהוא הסביר לה ועשה רושם שאיננה קולטת..... אז חשבתי על איזה שינויים היו בהוראת המתמטיקה משנות ה-50 ועד היום, הן בחינוך הממלכתי והן בפרטי, מעבר ליחס לתלמידים שהפכו להיות חסינים מכל ביקורת של המורים..... הנה דוגמה על השינוי: איך לימדו מתמטיקה בשנות ה-50: "חקלאי מוכר עגלת תפוזים ב-100 ₪. עלות יצור אותה עגלה הוא 4/5 ממחיר המכירה. מהו הרווח ?" איך לימדו מתמטיקה בשנות ה-70: "חקלאי מוכר עגלת תפוזים ב-100 ₪. עלות יצור אותה עגלה הוא % 80 ממחיר המכירה. מהו הרווח ?" איך לימדו מתמטיקה בשנות ה-80 : "חקלאי מוכר עגלת תפוזים ב-100 ₪. עלות יצור אותה עגלה הוא 80 ₪. מהו הרווח ?" איך לימדו מתמטיקה בשנות ה-90 : "חקלאי מוכר עגלת תפוזים ב-100 ₪. עלות יצור אותה עגלה הוא 80 ₪. מהו הרווח ? " בחר את התשובה הנכונה: ( ) 20 ₪ ( ) 40 ₪ ( ) 60 ₪ ( ) 80 ₪ ( ) 100 ₪ איך לימדו מתמטיקה בשנת 2000 : "חקלאי מוכר עגלת תפוזים ב-100 ₪. עלות יצור אותה עגלה הוא 80 ₪. הרווח הוא של כ- 20 ₪ " זה נכון ? ( ) נכון ( ) לא נכון איך מלמדים מתמטיקה בשנת 2010 : "חקלאי מוכר עגלת תפוזים ב-100 ₪. עלות יצור אותה עגלה הוא 80 ₪. אם אתה יודע לקרוא תעשה X במספר 20, שזה הרווח........ ( ) 20 ₪ ( ) 40 ₪ ( ) 60 ₪ ( ) 80 ₪ ( ) 100 ₪ כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
11 תגובות
עמוד 1
ציני אבל בהחלט משקף את המגמה
אוי ואבוי
אני מורה בחט"ב. כמובן שתמשתדלת לעשות הכל כדי שתהייה להם חשיבה מתמטית, למרות שזה קשה, כי נראה שהחשיבה הזו צריכה להבנות כבר בגיל צעיר מאוד!
לילד הפרטי והמדהים שלי אני כן מסבירה לו, כמו שאת אומרת, מתמטיקה של חיי היום יום, לי זה מאוד חשוב, וגיליתי שזה גם נכנס.... אני נותנת לו בגלידה בכוס מרשמלו קטן, אז יום אחד הוא ביקש מנה שניה, נתתי לו חצי כוס גלידה אז הוא ביקש מרשמלו, נתתי לו אחד, אז הוא אומר לי אני רוצה 3 . אמרתי לו - רק אחד, אז איילי מבקש, אמא תביאי לי עוד 2 אני רוצה שיהיה לי 3!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
באמת עצוב ומקומם.
ומי אשם בזה?
וואי כמה שאת צודקת, זה ממש חשוב! ורק אלייך, את ממש לא היית מטומטמת, כל מורה צריכה לדעת איך לגשת לכל תלמיד, עד שתלמיד מבין, זה יכול לקחת כמה פעמים להסביר ובכמה דרכים, וזה לא אומר שמשהו לא בסדר איתו. כמו שאתמול אמרתי שאייל התחרפן אצל הקלינאית תקשורת, פשוט היא הייתה צריכה לשנות כיוון, הוא רצה לקרוא ספר אצלה, היא לא נתנה לו ואמרה לו להתעסק עם הכרטיסים שלה, הם לא עיניינו אותו ולכן האיבחון לא צלח.
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
כן, גם משרד החינוך אשם... הם יוצרים את הבעיה מלכתחילה. אבל אני לא צופה שינוי מהותי בצורת החינוך בזמן הקרוב, אז נותר לנו רק לדאוג כל אחד לילדיו הוא. זה יקר ולא הוגן, אבל עד שהמורות החדשות לא יעברו הכשרה איכותית יותר עם הקניית מוטיבציה לחנך את דור העתיד להיות חכמים ואזרחים תורמים המצב ישאר זהה, שבו מורה מדברת ורק מי שיש לו מורה פרטי טוב מבין אותה ולמורה לא אכפת מי מתקשה ולמה.
תמיד שאלו אותי למה אני לא מקשיבה בשיעור. אף פעם לא שאלה אותי מורה מה קשה לי, מה לא הבנתי מזמן שבגללו לא הייתה לי מוטיבציה להקשיב עכשיו. אף פעם לא ניסו לרדת לשורש הבעיה.
מקווה שעם כניסת המורים החדשים זה ישתנה. מי אשם? זה מיכלול. משרד החינוך, המורים (יש כאלה שנכנסים לא מתוך שליחות אלא מתוך זה שאתה נמצא עם הילדים שלך בחופשים) ההורים (רק בקטע שלפעמים מגבים את הילדים אפילו מבלי לשמוע את המורים )
אני מקווה שזה ישתנה למרות שגם לילד שלי אני ישקיע במורים