מישהי מבינה בשאיבת חלב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
11 תגובות
עמוד 1
  • בהתחלה יוצא קצת. (ויכול להיות שגם בהמשך...)
    הרעיון זה להרחיק את זה מההנקה- כדי שתתמלאי... אם את בבית עם התינוק אז חכי שעה, שעה וחצי, כדי שיהיה לו שהוא ירצה...
    ולנסות לחזור על זה כל יום באותה השעה.
    הכי חשוב להיות רגועה.

]
  • היי בובה,
    הגוף שלנו מאוד חכם ומייצר חלב בדיוק בהתאם למה שהם יונקים ולכן כשאת מתחילה לשאוב יוצאות כמויות קטנות בהתחלה.
    ממליצה לך לשאוב בעיקר בבוקר התנובה בבוקר גדולה יותר
    אני גם יוצא לי בשאיבה עם משאבה חשמלית שלקחתי מיד שרה כמויות של 20-30 מל מקסימום אחרי ארוחה וגם א זה בערך שעה וחצי אחרי ארוחה
    במיקרים נדירות יוצא לי 50 מל
    ממליצה לך לשאוב כמות קטנה אחרי כל ארוחה ואז לאט לאט תעשי לעצמך ארוחה מלאה ותתחילי לתת לו...
    באותו זמן שאת נותנת לו ארוחה מלאה הציצי שלך מתמלא ואת כבר יכולה לשאוב ממנו ארוחה מלאה לפעם הבאה בבקבוק וכך סידרת לעצמך ארוחה בבקבוק לפחות פעם ביום.
    לדעתי א עושה נכון שאת נותנת בקבוק היא צריך להתרגל.

לגבי משאבה אחרת אני לא הייתי ממליצה לך , המשאבה לא מצליחה להוציא מה שהתינוק יכול לכן לדעתי זה בזבוז כסף
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • יש מלא דעות בנושא, חלק אומרות לשאוב לפני ההנקה, חלק אחרי, חלק שעה אחרי טכו'...
    לי באופן אישי לא הלך טוב עם שאיבות, אבל זה פשוט כי לא הקפדתי ולא התאמנתי.

יש לי אותה משאבה כמו שלך, ואחרי שניסיצי ישמלית של יד שרה- ספקטרה שעשתה לי נמק בציצי, אני הייתי מאוד מרוצה מהמדלה.

צריך להתחיל מהעוצמה הכי נמוכה וכשאת מרגישה שהחלב מגיע, מן כאב כזה בציצי, אני בטוחה שאת יודעת למה הכוונה, להגביר עוצמה בהדרגה.

בגלל שלי לא זרם עם שאיבה, הייתי שואבת במקום הנקה, כי אחרת לא היה יוצא כמעט כלום. יחד עם זאת יש בנות ששאבו אפילו אחרי הנקה ומילאו 200cc
    הכי חשוב באמת להיות רגועה, לשתות הרבה, וקחי אפילו משהו שיש לו את הריח של שקד או אפילו תמונה, זה מגביר ת הייצור.

ותנסי לא להסתכל על המשאבה כשאת שואבת, כי אז אם את רואה שלא יוצא הרבה, זה מבאס אותך, ואז את לא רגועה ואז באמת ייצא מעט ואז זה לופ שאת לא יוצאת ממנו...

בהצלחה אהובתי, ודברי איתי...
  • תלוי מתי את שואבת..
    אם תשאבי בזמן שאת צריכה להניק אז יהיה לך יותר
    אם את שואבת אחרי הנקה יהיה לך פחות..
    אני מציעה לך לשאוב כשהוא צריך לאכול תנסי לעקב אותו קצת..
    אם את שואבת ולא יוצא הרבה את יכולה גם ללחוץ על השד, ממש לחלוב ואז יצא לך יותר

• בנוסף למה שהלן וג'ני כתבו תבדקי גם שהממברנה מחוברת טוב בקצה ושאין בה חור, אפילו לא הקטן ביותר (הכוונה לחתיכת הפלסטיק הלבן הקטן הזה שמחובר בקצה שדרכו החלב עובר לבקבוק...) - לפעמים חור פצפון משבש את פעולת השאיבה ואז למרות שיש מספיק חלב המשאבה לא מצליחה לשאוב אותו כמו שצריך.
    ומעבר לזה השאיבות זה ניסוי וטעיה, תנסי כל כמה זמן עד שתמצאי את השעה האופטימלית ביום שבה באמת יש לך הכי הרבה חלב ותנסי להקפיד ולשאוב בעיקר בשעה הזו...
    לכל אחת יש שעה אחרת שבהן יש להן יותר חלב...
  • ב"ה

גם אני הבנתי שנושא השאיבות לא פשוט בכלל!
    את יכולה להרגיש מפוצצת ועדיין בקושי תצליחי לשאוב.
    גם לי הייתה בעיה בהתחלה.
    צריך להרגיל את הגוף לשאיבות תנסי כל יום בין פעמיים לשלוש ביום לשאוב...
    אני בד"כ מנסה לשאוב אחרי שעה וחצי או שעתיים שהוא ינק ומשתדלת להיות אחרי ארוחה טובה והרבה מים.

אני לפני השינה נותנת או בקבוק שאוב או מטרנה ואז שואבת שוב.
    אתמול לדוג הוא היה עייף כ"כ ככה שההפרשי שעות היו גדולים
    ובחצי שעה הצלחתי לשאוב 220 מ"ל

אל תתייאשי וב"הצלחה!

• מאמי. דברי איתי בפייסבוק. אסביר לך. גם לי הייתה אותה בעיה
    Maya Ben Jonathan
  • אני הבנתי שכמה ששואבים יותר זה הולך יותר בקלות.
    אני לקטנה שלי רק שאבתי עם משאבה של ספקטרה שאפשר להשאיל ביד שרה והיא הייתה בסדר גמור. תנסי להמשיך עם זה ולדעתי זה יתפר
    בהצלחה
  • אין, אין עליכן!!!

תודה על העצות ועל העידוד חברות!!
  • אני חושבת שתנסי לשאוב כל כמה שעות לאט לאט התגבר החלב
    לי היה את המשאבה של ספקטרה ודווקא היה יוצא לי כמות מכובדת למנה +

שיהיה בהצלחה

• קודם כל המשאבה שיש לך היא מעולה, דבר שני אם את רוצה שיהיה לך יותר חלב את צריכה לשאוב כל 3 או 4 שעות - בהתחלה 7 דקות כל ציצי, אחרכך להוריד ל5 דקות כל אחת ואחרכך 3 דקות, אני שאבתי לליאור במשך חצי שנה, זאת הדרך אם את רוצה שיצא לך הרבה!!!
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה