עוד שאלת ארונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה הזמנו ארונות לבית .
    לילדים ארונות הזזה בצבע שמנת , 3 דלתות כשדלת אמצעית היא מראה .
    ולנו זה גם 3 דלתות הזזה , דלת אמצעית מראה ,עכשיו השאלה:
    מה יותר יפה:
    שתי דלתות בצבע אפור מחוספס כזה
    או שתי דלתות בצבע עץ?
    מה יותר מתאים להורים ?ובכל זאת מה יותרצעיר?

אין ספק שכל הזכוכיות ועצובים למינהם יפים הרבה יותר אבל גם עולם לכל דלת 1000 שח
15 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בשעה טובה
  • גם בעיני העיצוב שלך מקסים ..
  • אני אוהבת את השילוב של לבן ואפור
  • זה באמת תלוי מה הצבע שתבחרו לחדר השניה, אם תבחרו את הארון האפור אז מיטה בגוון אפור בהיר, לבן, בז' יכולים להתאים...

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

• אני הייתי מחכה עם הארון לחדר שלכם אם יש אפשרות
    וקונה כבר קומפלט עם החדר שיהיה...

אחרת, תקנו משהו נייטרלי שישתלב עם הכל...

מאיפה קניתם בסוף?

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הזמנו מאידיאל , ורק הצבע שלנו חסר כי לא היינו סגורים על עצמינו .
    לא יכולנו לחכות לחדר שינה כי אורנות זה מאסט - לא יהיה לנו איפה לשים בגדים ..
    מיטה בנתיים יש לנו ...
    חום נראה לכן פחות יפה או יותר מבוגר??
  • תלוי איזה חום ותלוי איזה עץ.....

החדר שינה שלי הוא חום שוקולד מעץ מלא - והארון דובדן כי כבר היה לנו ארון ולא היה לי תקציב לחדש....

אם הייתי יכולה לבחור היתי קונה חדר שינה לבן!!!
    אבל הפשרנו בהתאם למחיר ....
  • לא בורחת ..אני פה, בין לבין עושה עבודות למכללה...
  • חום זה זקן אם שאר הדברים בחדר הם זקנים. אם צובעים חדר עם ווש של טמבור שמים וילון מעניין מצעים מעניינים מנורות מעניינות זה יכול להיות הרב ה יותר יפה מלבן.
    הלבן הוא אופנתי כרגע אבל לדעתי זה חולף... למרות שבעניי הוא מהמם. בקיצור סיבכתי יותר
    ]

• א. חסר לך סרגל אחד.
    ב. לידיעה - עפ"י הפנג שוואי עדיף לא לשים מראה בחדר השינה, לא שלכם ולא של הילדים....

• אפשר לדעת איפה קניתם את הארונות?
    אני מאוד רוצה לקנות ארונות הזזה חדשים לבית והתחלתי לבדוק בכמה מקומות, בעיקר באמצעות האינטרנט. הארונות הכי יפים שראיתי הם של ארונות הראל, אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת עליהם אני אשמח מאוד! זה האתר שלהם: http://www.aron.co.il
    בכל אופן, תתחדשי! ואשמח מאוד אם תוכלי לתת לי פרטים על המקום בו הזמנתם את הארונות. תודה רבה.
  • "דנה אלימלך היקרה " !!!
    זהו לא מקום לפרסם את העסק שלך
  • אצלנו הריהוט הוא בצבע וונגה, גם המיטה וגם הארון (קירות סגולים)
    כשקנינו התלהבתי
    אבל ממרחק של זמן,אני יודעת שהחדר הבא שנקנה יהיה על טהרת הלבן
  • אין אין אין על לבן!!!!!!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • צהריים טובים
    בשעה טובה אני וזוגתי החלטנו לרכוש דירה חדשה. ראינו כמה דירות והתעקשנו על מפרט טכני איכותי שחייב לכלול בין היתר טלוויזיה במעגל סגור, אינטרקום בחדרים בשביל התינוק שיבוא, שתי אמבטיות ועוד... אז נכון שהתקציב שעומד לרשותנו מאפשר לנו להשיג דירה אך ורק בפריפריה המרוחקת, אבל אלה הם הדברים שחשובים לנו ולא נרצה להתפשר עליהם.
    באחת הדירות שראינו, הציעו ארונות הזזה בגלל שהדירה קטנה ולא מרווחת בכלל. נכון שחלל המגורים מצומצם אבל האם זו סיבה לוותר ארון נוח ונעים כמו ארון עם דלתות רגילות? מישהו יכול להגיד שהנוחות באמת זניחה והאם שווה לרכוש ארון באיזה סייל כמו של קיקה?

תודה מראש
    זפירו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה