היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז היא אמרה לי... שלי... כשאת יולדת בנים... הם המאהבים הקטנים שלך.. את משקיעה... אוהבת ודואגת.
כשהם גודלים... תבוא איזו פוסטמה ותקח לך אותם [/url
11 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שנכון נכון בדר"כ בנים הולכים אחרי הנשים שלהם שהן הולכות אחרי אמא שלהן.
אבל אני חייבת להוסיף משהו: לי יש בת, מיקה הנסיכה שלי והיא לגמרי המאהבת שלי הקטנה, היא מחוברת אלי הרבה יותר מאשר לבעלי סיפור אמיתי- בלילה לפעמים היא ישנה איתנו ואנחנו מתכרבלות ממש אבל היא מפנה אלי את הטוסיק הקטן שלה ורוצה שאחבק אותה מאחורה זה אמיתי ?!? אז לא רק בנים הם מאהבים של אמא אלא גם בנות וזה תלוי באופי של הילד. כאילו היא כולה בת 11 חודשים ואם תראי את החיבוקים והנשיקות שהיא נותנת לי ככה סתם זה שובר אותי.
בקיצור - מספיק עם הסטיגמות!!!
חחחחחחחחחחח תאמת שברגע שגיליתי שיש לי בנים בבטן אמרתי שאני כבר לא סובלת את הכלות שלי!
חחחחחחח נזכרתי שנתנאל היה בן שבוע וינק, אני פתאום התחלתי לבכות. בעלי לא הבין מה יש לי ושאל אותי מה קרה. וזה בדיוק מה שעניתי לו: "נתנאל יגדל ואיזה פוסטמה תקח אותו ממני" מאז התחלתי להעריך את חמותי יותר כי היא אף פעם לא קינאה... אבל אני בהחלט מבינה על מה אחותך מדברת. לרוב בנות כן נשארות בקשר יותר חזק עם הורים, מאשר בנים....
אוי נו זה מזה לא נכון גיסי (אמנם מעורר בנפשו אבל לצורך הדוגמא) צמוד לתחת של אמא שלו מכר טוב שלי גר ליד אמא שלו זה ממש תלוי בבן אדם הנה, בן דוד שלי ואישתו עובירם לחו״ל לאיפה שאמא שלו מתגוררת ואשתו איתו מכירה המון בנות שאחרי החתונה רק חיפשו לברוח מלגור קרוב להורים
לא נכון! אני דווקא חמודה בכל דבר הקשור להורים של בעלי.
אני זאת שמעודדת את בעלי לשמור על הקשר להתקשר להתעניין! [/url
לי אמרו בשקיפות בן ובסקירה יום רביעי בת. כל כך שמחה שיש בת אבל אחרי מה שעברנו כבר לא משנה לי. העיקר שיהיו בריאים, אמן:-). צריך להעריך כל מה שיש לנו
שליצ'קה - ככה הופכים לחמות מגעילות
חחח... אבל אפשר להגיד את זה גם לגבי בנות. בדיוק לפני כמה זמן חשבתי לעצמי, אני מעניקה חום ואהבה, שרה לה, מטפחת אותה, מעניקה לה את מלוא תשומת הלב, קונה, משקיעה, מקלחת, מטפלת ועוד אין ספור דברים... וכל זה בשביל איזה אחד שיבוא ויקח לי אותה [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
שליייי
כמה פעמים אמרו לי את זה שאם זה בן אז הפוסטמה תבוא ותקח אותו .
אני בטוחה ב200 אחוז שזה נכון אבל בכל זאת הייתי רוצה שאחד מילדיי יהיה בן בע"ה