היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה עד מחר.. לפחות עוד שבוע אם אני לא יקבל עד אז חחח מספיק פעם התבאסתי ויצא שלילי אחרי 20 יום איחור!
חחחחח האמת שזה נכון..בתקווה שהמתח לא יפתיע אותך... ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מאמי אני ממש מקווה בישבילך!!!!!!!! באמת תחכי קצת כמה ימים ואז תעשי בדיקה... האכזבה לא פשוטה ביכלל.
שיהיה מלאאאאאאא בהצלחה
תודה חמודות יש לי כאבי גב תחתון אולי הגברת מתכננת להגיע אוףףף
תחכי כמה ימים שלא תתאכזבי בהצלחה ! !
אצלי היה משהו יותר הזוי הייתי אצל רופא והוא אמר לי שעוד לא בייצתי ואחרי 9 ימים קיבלתי מחזור ועוד בהקדמה של שבוע אבל אומרים כשמחזור מקדים זה טוב זה ואמר שההריון קרב..וזה מה שקרה לי בתכלס תחכי עוד עד סוף שבוע לפי דעתי ותעשי בדיקה את זיהית ביוץ עם מקלונים אם אני לא טועה..
תעשי בדיקה מחר ותראי
כן מעיין זיהתי ביוץ עם מקלונים ביום שני לפני שבועיים, והיום עבר חודש מהמחזור הקודם
מאחלת לך בשורות טובות.
הילה יכול להיות שהיה ביוץ ועדיין לא קיבלת...אני קיבלתי פעם אחרונה ב19/06 משמע יש לי איחור כבר מיום חמישי...עשיתי בדיקה אתמול (דם)ויצא שלילי .... תמתיני עוד מס' ימים לפחות 10 ימים של איחור ורק לאחר מכן תלכי לבדוק בהצלחהההה
מירי
אני מצרפת מאמר על ביוץ אולי זה יוכל לעזור בהבנה איך סופרים את הימים.. בהצלחה ביוץ