רוצה הריון............. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!
    זו אמנם קלישאה אבל גם אני עוקבת אחריכן בפורום - מתרגשת ונעצבת יחד אתכן. גיליתי שכל פעם שאני רוצה ילד/ה אני נכנסת לפורום הזה... ניסיתי פורומים אחרים אבל החום, האהבה, העצות הטובות והמחבקות גורמות לי ממש להשתוקק לשוטט כאן...
    כמו שהבנתן - אני רוצה ילד/ה. יש לי שתיים. התחלנו לנסות בחודש שעבר. לא הצליח. קיבלתי ב-25.6, לפני כן - ב-26.5. גם החודש ניסינו. באינטנסיביות.... כולל בדיקות ביוץ שלא כ"כ הבנתי אותן (עשיתי כמעט כל יום והיה רק פס אחד, וביומיים בחודש היה פס שני אבל בהיר מהראשון). בכל מקרה קיימנו יחסים לפני, אחרי...
    ביום חמישי האחרון התחילו לי הפרשות חומות מעטות והן ממשיכות עד היום.
    מה זה אומר?
    לא רוצה לנסות שוב בדיקה ביתית ולהתאכזב..
    מה אתן אומרות?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, ברוכה הבאה

• נשמה!!באמת הגעת לפורום תומך ומעודדד!!!ברוך ה׳ החודש הוא חודש פורה מאוד!!בע״ה עד סוף החודש הזה כולן יקלטו..יכול להיות שזה השרשה??הלוואי..אני לא כ״כ מבינה בזה..אולי תשאלי בפורום של ד״ר הדר...;)בהצלחה רבה נשמהה
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • לא ברור אם באמת במקום מחזור. זה פשוט בין הפרשה אחת לשתיים ביום (סליחה על הגועל) שהן חומות. יש רגישות בחזה. מתי לבדוק?
  • כיף לשמוע את הדברים שאמרת עלינו
    אז ברוכה הבאה לשהות קצרה בתקווה שתיקלטי במהרה אמן!!
    אני אישית ניקלטתי פעמיים פעם אחת הריון כימי פעם אחת ההריון הנוכחי
    בשניהם לא היו לי לא כתמים ולא דימומים ככה שאני לא יודעת לענות לך מניסיון אבל אוכל להגיד לך ששמעתי שבדרך כלל אם הכתמים החומים האלה מגיעים לפני המחזור זה סימן טוב להשתרשות..במידה והמחזור שלך לא מתחיל ככה אני מבינה שאת צריכה לקבל עוד יומיים..תחכימ לאיחור שיהיה בעזרת ה ותעשי בדיקה מחזיקות לך אצבעות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה