היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשבוע שלי לקראת שבוע 30-29 איזה סוג תנועות עובר הרגשתן?... אני שואלת כי שהייתי בין 21-26 ככה הרגשתי ממש בעיטות דיים רגליים מונדיאל משבוע שעבר אני מרגישה יותר תנועות חלשות כאלה כמו גלים ותזוזות......כמובן שגם בעיטות, אבל ממש מידי פעם....... תקין?!??! אני אפילו לא יודעת אם אני צריכה לדאוג או לא
אני חייבת לציין שבבדיקה האחרונה שלי אצל הרופא בשבןע 26 העובר שקל 1.3 קילו ולפי כל המדידות הוא גדול בשבוע וחצי
2 תגובות
עמוד 1
טבעי ואופייני לשבוע שלך
תחשבי שעד שבוע 30 בערך הם לא תופסים הרבה מקום ברחם אז הם זזים בועטים מתמתחים אגרופים הכל
זה בסדר גמור... לקראת השבועות המתקדמים מרגישים גלים ותנועות, פחות בעיטות... כי נעשה שם צפוף ואין כבר כ"כ מקום כדי להשתולל [URL=http://www1.glitterphoto.net/]