היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה שבועיים אחורה פחות יום מהשאיבה נכון? "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
10 תגובות
עמוד 1
כל אחד אומר אחרת לדעתי שבועיים לפני השאיבה
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
תודה, גם אני הבנתי שזה שבועיים לפני השאיבה, ונאמר לי להוריד עוד יום, זה נשמע גם הגיוני, הרי השאיבה אמורה להיות בביוץ, ושבועיים לפני כן זה תחילת ההריון "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אשכוליתת!!העיקר אני שואלת שאלות על עצמי ולא שואלת אחרים עליהן.. מה איתך?? את אחרי טיפול הפריה??? איך היה? ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
שבועיים אחורה מהשאיבה
אביבית
תודה על התשובות, מצפים לבואך....היה בסדר גמור, קצר ולעניין "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אני קראתי באינטרנט שזה .... לקחת את יום השאיבה ושבועיים אחורה..... בכמה וכמה מקומות פורמים וכאלה.
יום השאיבה זה כאילו הביוץ ..... ויום ההפריה (עושים הרי את ההפריה באותו יום ולמחרת מתקשרים אליך להגיד כמה מה....
תסבירו לי , למה גיל ההריון שבועיים לפני השאיבה ? לא צריך לספור מהאיקסי ? מיצירת העובר? המשך שבת נעימה
האמת גם אני חשבתי בדיוק על אותו דבר..... אבל בהריון "רגיל" מחשבים מהמחזור האחרון , ובIVF המחזור הרבה לפני . לכן היה כתוב שבועם לפני השאיבה .... כניראה בגלל הורמונים יצירת הביצית בשחלות מתחילה אז ולא ביום המחזור..... רק לפי הגיון ...... גם אני חושבת שהגיוני לחשוב מיום הביוץ (שאיבה ) אבל לכי תביני רפואה ולמה מחשבים ככה
גם הריון רגיל מתחיל ביום הראשון של המחזור כלומר שבועיים לפני הביוץ, כך שגם בהפריה זה שבועיים לפני הביוץ - וזה אומר שבועיים לפני השאיבה, יום השאיבה זה יום (אחרי) הביוץ!!! "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"