לחברות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כותבת לכן ,אבל הדמעות זולגות מהעיניים , היום אני היום 28 למחזור ובבוקר ראיתי כתם אדום בניגוב , כמו שאתן זוכרות ביום ראשון בשבוע שעבר בדיקת ביוץ יצאה חיביות ונניח הביוץ היה ביום שני - ועברו רק 10 ימים מהביוץ והנה המכשפה שוב אוכלת לי את לב ,כמו שאתן זוכרות אני שותה כדורים לבניית רירית 21 כדורים מיום 5 לוסת ,ביום הראשון הזה סיימתי כבר חפיסה שנייה והנה כמו שכתובה תוך 2ימיים הופיעה וסת ,אז איפה 14 ימים ? עכשיו רק צריכה שארורה הזאת תגיעה ואז שוב לספור 5 ימים ושוב להתחיל סידרה חדשה של כדורים (רופא שלי בחול ואז נתן לי מרשם למקרה שאני שוב אקבל ) אני כל כל כועסת ביקשתי בדיקת זרע לבעלי הוא אומר חכי עברו רק 7 חודשים מאז אתם תצליחו טיבעי ,ביקשתי כדורים אחרים ,הוא אומר עזבי גם אלו שאת שותה בסדר ,אבל זמן עובר שום דבר לא משתנה ,אני יודעת שמחר אני כבר לא אבכה ככה ,אבל היום תסלחו לי רע לי מאד.

31 תגובות
עמוד 1
  • דיאנה יקירתי.
    אני ממש מבינה אותך וחייבת לחבק אותך חזק

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • דיאנה
    אהובתי קודם כול אני שולחת לך מלא חיבוקים
  • תודה יקירות שלי ,הוא חוזר ב5.8 אבל הוא אמר לא לחזור אליו ,הוא כבר דחף לי מרשם נוסף נראה לי בשביל שלא יבוא באוגוסט ,זה מה שבעלי אומר מה הקטע שלו עם בדיקת זרע ? הוא מאמין שאצל בעלי הכל בסדר (אמן שיהיה כך ) בגלל הריון שהיה בעבר,אבל מה איכפת לו לבדוק ? למה למשוך אותי ? אתן יודעות מה הוא אומר שלכל תרופה נותנים 3 חודשים נסיון ורק אם אחרי 3 חודשים לא רואים הצלחה אז עוברים לתרופה אחרת ,מה אני שפן נסיונות שלו. גם אני מאד אוהבת אותכן ,ותודה על הכל ,אני יודעת מה זה שמחכים להריון.

• מרגו היקרה,אני כל כך מצטערת לשמוע גם לי החודש היה נראה שזה זה ובסוף המכשפה הגיעה בדיוק בזמן !! אבל לא נורא אני כבר הרמתי את הראש זה היום השלישי למחזור.טבעי שהיום תרגישי קצת עצב,אבל תרימי את הראש וכמו שכבר אמרו לי פה חודש חדש הזדמנות להריון מחדש :) מאחלת לך שזו תהיה הוסת האחרונה ל9 חודשים עגולים משעממים ותקינים  
  • מרגו היקרה! אני ממש מצטערת!.. זה כל כך לא מגיע לך, אם כל האופטימיות והאהבה שאת נותנת פה לכולן.. זה תהליך כל כך מתסכל!!! מותר לבכות ולהיות עצובים, ותחשבי על זה שכל העצב והתסכול האלה יהפכו אח״כ לשמחה הרבה יותר גדולה!...

אבל לא יכול להיות שזו השתרשות? אם לא, לי התחילו עכשיו כאבי בטן.. נוכל לספור ימים יחד, ובע״ה נעבור מהר לספור שבועות יחד!
  • מהממת, הדימום ממשיך?
    כל כך מצטערת לשמוע!! מקווה מאוד שזו השתרשות!!!

אם אתם מאוד רוצים לעשות בדיקת זרע למה שלא תלכו לרופא אחר?
    מישהו בשביל בעלך שישלח אותו.
    בשורות טובות! מחזיקה לך
  • דיאנה באמת שאני מזדהה עם הכאב שלך וכלכך מבינה אותך!!אבל אולי באמת זאת השתרשות ז"א אני לא מנסה לעודד אבל מוזר שהמחזור הגיע כלכך מוקקדם
    תראי מה קורה עם הדימום אם הוא מפסיק שווה בדיקה בעוד כמה ימים ואם לא אז נקווה שחודש הבא הוא החודש שלך!!בעזרת ה' שולחן לך נישיקות וחיבוקייםם!!חודו קומק!!
  • מרגו אני מאוד מבינה את את ההרגשה שלך ומקווה שבקרוב מאוד תיקלטי.
    אם את חושבת שאת רוצה להמשיך את הבירורים תלחצי על הרופא ואם לא יסכים,
    תנסי עם רופא אחר.
    בעיקר כדי שתהיי רגועה הבנתי שיש לך כבר ילד אז זה כבר סימן טוב שאפשר עוד פעם.
    בכל מקרה זה המקום לפרוק לשתף לא מכירה אתכן אבל לזכותכן התמיכה פה מדהימה.
    לא כל דבר אנחנו יכולים לשתף עם חברות משפחה וכו
    תודה לכן ושיהיה בהצלחה לכולנו
  • מיכלי ,תמרה ,חסרת סבלנות ומעייני תודה רבה יקירות שלי ,על חום ועידוד שלכן,את אמת יש הכתמה רק בניגוב ,אבל אני כבר מכירה את גוף שלי יותר מידי טוב ,המכשפה לא רוצה לוותר עלי שוב (יאללה תעזבי אותי מה נדבקת),בינתיים יש רק בניגוב ,נראה איך יהיה במשך היום ,אבל אני בכלל לא אופטימית, לחסרת סבלנות בעלי גם הציע לי לא לחכות להפניה של רופא שאנן שלי אלא לבקש הפניה מרופא משפחה שלו (הוא בקופה אחרת ),הוא רואה כמה קשה לי ומנסה לעזור בכל דרך אפשרית. מעיין תודה שכתבת בשפה שלנו -זה מחמם מאד את הלב.

• בשפה שלנו או לא המטרה היחידה שלי ושל כולנו זה לחמם לך את הלב כי גם אני יודעת מה היא האכזבה של לקבל מחזור כשמצפים כלכך להריון אבל יודעת מה עזבי שעכשיו אני בהריון
    בואי תקשיבי לי תראי איך את תתנחמי
    הרי את יודעת שאני גרה עם חמותי ואת יודעת איך הקווקזים אחרי חתונה אם האישה לא נכנסת להריון ישר חושבים שיש בעיה
    רק שתדעי לך כל פעם שהיית מקבלת מחזור לא רק שהייתי מתבאסת עם כל הכבוד שחמותי אישה טובה מרוב הרצון שלה שאני יהיה בהריון היא היתה עושה לי תמוות כל פעם שהייתי מקבלת כמה הייתי בוכה את לא מתארת לעצמך נראלי רק בגלל זה ניקלטתי מרוב כל הבכיות ותכלס לא הגיע לי כל פעם שקיבלתי היא היתה אומרת לי את לא שומרת על עצמך את הולכת יותר מידי את לא אוכלת טוב את ככה את ככה וככה ויחשבו שלבן שלי חס וחלילה יש בעיה וכו ורצו לקחת אותי לפרופסר בקיצור פגעו בי ממש גם אחותו גם אאמא שלו כי אחותו ניקלטה בחודש שהיא התחתנה..בקיצור בלאגן אחד גדול אני הייתי מפחדת להגיד שקיבלתי מחזור שלא יכנסו בי אז תמיד לפני שהייתי מקבלת הייתי נוסעת לאמא שלי כדי להעביר שם את זמןן המחזור..זה ממש לא יפה וזה מכוער מה שאני חוויתי אבל אני מספרת לך כי אני חושבת שאת צריכה להתחנם בזה שאפחד לא יושב על הראש ועכשיו בכלל כשאני בהריון ואואוו לא ים לא בריכה לא ללכת לאמא כלום בקיצור יש לך הרבה במה להתנחם!!
  • מרגו יקירההההההההה גם לך שתמיד מעודדת את כולם,מחזקת ותומכת מותר להתפרק וליפול...אבל כמובן שאת חייבת אחרי הנפילה להרים את עצמך ולהיות אופטימית לקראת החודש החדש שיבוא.
    אם את לא מרוצה מהרופא וחושבת שהוא מנפנף אותי אני אומרת-תחליפי רופא!!!!!!
    שולחת לך מיליוןןןן
  • מעייני כל מה שאת מספרת לי עברתי עם בעלי הקודם לא ממנו אלא מאמא שלו ואחותו אז אני מכירה את זה יתר מידי טוב. אבל מה זאת אומרת לא ללכת לאמא שלך ? טוב נשמה שלי לא רוצה להתערב ,תודה שאת תומכת בי ומעודדת אותי ,ואני מאחלת לך המשך הריון תקין וכייפי, ולמירי תודה מותק על המילים חמות שלך ומאחלת המון הצלחה ,לגבי רופא הוא נחשב לרופא הכי טוב במרכז בריאות האישה לנו וכבר עברתי רופאים בעבר לאחר גרידה עברתי רופא והוא זה שעשה לי את מעקבי זקיקים ולאחרי עברתי לנוכחי. אין לי כוח לעוד אחד.
  • נעמה תודה מאמי וגם לך אני מאחלת בשורות טובות בזמן הכי קרוב.

• יעני בשביל לשמור על עצמי בגלל ההריון..בסדר בנתיים עוד חודש חודשיים זה ישתנה
  • הבנתי מאמי
  • ליאל,,,,, הריון זה לא מחלה, את צריכה לשמור על עצמך אבל זה לא אומר שלא תהני מכלום. לא מבינה למה לא ים ולא בריכה ולא אמא שלך. תשאלי את הרופא אפילו.
    אל תתני להם לטפס, זה החיים שלך, מה זאת אומרת

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מהממתת!!!! יש לך רק כתם בניגוב?
    יש לך תסמינים שבמחזור צריך להגיע???
    תהיי רגועה כל עוד לא קיבלת ממש יכול להיות שזו השרשה
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מהפה שלך לבורא עולם,יש לי כאבים ,אבל עדיין לא נוזל רק הביגוב ,קל לי כנארה לעודד אותכן חברות שלי אבל את עצמי קשה לי ,עכשיו עד שהיא תגיעה בטח תשגע אותי כמה ימים בהכתמות ואז תגיעה ושוב לספור 5 ימים תחילתה ושוב לשתות כדורים ושוב לבדוק ביוץ ,אני חושבת שאני כבר משתגעת.יש לי הרגשה שאני בקרוסלה שמסתובבת ומסתובבת ואני כבר רוצה לרדת,די עייפתי.

• מרגולה יקירה שלי קודם כול קבלי
  • נשמה שלי!! איך שאני מבינה אותך!! הציפייה הזו לא קלה בכלל!!!

מי יודע כמוני...שנה ושבעה חודשים שאנחנו מחכים...וכל חודש שעובר כשאני רואה את הווסת אני מתמוטטת!!!אצלי זה סיפור טיפה שונהה..כי את יודעת שגילנו שיש טיפה בעיה בזרע...אז בכלל זה היה קשה...עכשיו טיפולים הזרעות והשבחות...אבל...ההמטרה זה העיקר..תסתככלי עליה...ועל המטרה המהממת שלשמה אנחנו סובלות כ"כ..

נשמה שלי!!
    הלוואיי ולא נצטרך לססבול שוב!! ולא נצטרך לעבור..את את הכדורים האלה...ואני את ההזררעה!!הלוואי ויהיה נסס וניקלט בלי כל הדברים האלה!! הלוואייי!!!!!!!!!
    אני באמת לא מפסיקה לדבר עם אבא שבשמים...שיעזור לנו!!! לכולנו! שייתן לנו בבריאות והצלחה...שיאיר לנו את הדרך..שיהיה איתנו ויתן לנו פריון עוד החודש בלי שום עזרה חיצונית..רק ממנו
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • תודה מורני -גם בעלי כועס עליו, אבל מה אפשר לעשות ,שוב לעבור (כבר עברתי לאחר גרידה ) אין לי כוח. שתביני זיהיתי ביוץ רק שבוע שעבר (ביום ראשון יצאה חיובי) והנה בבקשה שוב אני בדאון רציני.כל כבוד לרופא שלך שלא מחכה למשיח ופועל מהר. תודה מותק שלי ,רק שתבוא כבר כמו שצריך שאני אקנה את כדורים. באיזה קופה את ? מה שם הרופא שלך ?

• אין בע מה מותק בכיף
  • מרגו יקירתייי
    היום הראשון של הוסת הוא היום הראשון של המחזוררר
  • הדוסוש כבר החלפתי רופא לאחר גרידה ,הייתי רופא מאד טוב אך הוא לא מטפל בבעיית פוריות אז הוא הפנה אותי לעמיתו למרפאה,אני גם חושבת שאצל בעלי הכל בסדר ,אבל מרוב התיסכול אני רוצה שגם הוא אבדק. ביקשתי לתת לי כדורים אחרים ,אבל מי אני שאקבע לרופא.

• Margo איך שאני מבינה אותך... זה כל כך קשה הציפייה והאכזבה
    דבר ראשון מאוד חשוב שיהיה לך רופא שאת סומכת עליו מרגישה פתוח איתו
    ואם את רוצה בדיקה מסוימת תמצאי את הרופא שיתן לך
    דבר שני תהיה אופטימית, אם קיבלת אז 14 יום מהיום מנסים שוב .
    בשורות טובות
  • מרגו- יהיה בסדר מאמי ..
    צריך הרבה כוח בתהליך הזה...

אני בכללית ושם הרופא שלי ד״ר ולדמיר ריזאנוב..
    אם שמעת על פרופסר בר דוד.. הוא מחליף אותו! רופא תותח!!!
  • היום מותר לך להתבאס להתעצבן לכעוס לבכות הכל !!!
    מחר זה יום חדש תחילת חודש חדש עבורכם זה מאוד קשה אני יודעת אבל זה כל כך נכון שאם טיפה מרפים נקלטים תנסי להרגע לא לחשוב כל כך הרבה תנסי מה איכפת לך ..
    וחודש הבא אני מחזיקה לך אצבעות שתבכי מאושר !!!

חיבוקים!!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• המכשפה טרם הגיעה ,רק הכתמות ,ולמצפה לבואך יקרה קראתי שוב מה שכתבת לי זה כל כך ריגש אותי , גם אני מדברת עם בורא עולם מבקשת בשבילי וגם בשביל הבנות ,שבעזרת השם יתגשמו משאלות ליבנו ונזכה באוצרות הקטנים שלנו.שולחת חיבוק ונשיקה ופשוט תודה. רעותי נשמה עכשיו קצת נרגעתי וברור שמחר אני ארגיש יותר טוב בלב, מורני את אמת לא מכירה את רופאים ,אבל טוב לדעת את שמם ,בכל זאת חמותי גרה בבאר -שבע ככה אם יצתרך דעה נוספת -אדע למי לפנות.

• מרגו מאמי, קראתי את כל התגובות של הבנות המהממות שלנו אני בדעה שלהן תחליפי רופא ותדרשי בדיקות שיעזרו אני מאחלת לך שבעזרת ה׳ חודש הבא המחזור לא יגיע ותקלטי להריון ל9 חודשים מלאים ותקינים יהיה בסדר שולחת

• מרגול היקרה אני מבינה את הרגשתך לא פעם ולא פעמיים חוויתי אכזבה דומה !!! אני רק יכולה לומר לך שהכל מלעמלה והקדוש ברוך הוא יזכה אותך עוד החודש ואת כל שאר הבנות פרי בטן !!! שולחת לך נשיקות וחיבוקים חמים ותסתכלי על המחזור הזה כעל תחילתו של הריון !!!
  • תודה הילה וחסידה רק שתבוא כבר מאתמול היא רק מכתימה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה