לדר ערן שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מטופלת בפרוגולוטון כבר חודשיים (בניית רירית ) בעבר היהו שני הריונות אחד תקין וספונטני ויש לי ילד והשני לפני 9 חודשים שלצערי נגמר בגרידה בשבוע 7 (מאז עברו כמעט 8 חודשים ) ולאחרונה (בחודש מאי ) עברתי גם היסטרוסקופיה הבחנתית שבה שוחררו הדבקיות עדינות ,אני מזהה ביוץ כמעט כל חודש,ביום ראשון בשבוע שעבר בדיקת ביוץ יצאה חיובית ונניח והביוץ היה ביום שני ,קיימנו יחסי מין גם בזמן ביוץ גם לפני וגם אחרי, ביום ראשון השבוע סיימיתי חפיסה נוספת של פרוגולוטון ,היום אני כבר רואה כתם אדום בניגוב איך זה אם רק עברו 9-10 ימים מהביוץ ? היום אני ביום ה28 לוסת ,את כדורים אני שותה מיום ה5 לוסת במשך 21 ימים .אם זה מפריע להשרשה אז למה רופא כל כך מתעקש שאני אשתה עוד חודש פרוגולוטון ? אולי אני צריכה תמיכה נוספת ? אחרת ? פרופיל הורמונילי שלי תקין ,ביקשתי בדיקת זרע לבעלי הוא אומר שבואי נחכה אולי תקלטי בעזרת פרוגולוטון , מה חודשיים לא הספיקו בשביל להבין שזה לא עוזר וצריך לעבור שלב, חייבת דעתך בנושא ,הרופא נמצא כרגע בחול, לפחות בעלי היה עושה בדיקה ,הבנתי שלתשובה צריך לחכות 3 שבועות,סליחה שיצא ארוך -קשה כל חודש עם להתאכזב שוב ושוב ולראות שאני לא מתקדמת לשום מקום,אני בת 33 ובעלי בן 38. תודה לך

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אינני מבין את השימוש בפרוגילוטון לשם קליטה להריון
    2. לא נראה לי כי את זקוקה לתמיכה כלשהי
    3. חשוב לעשות בדיקת זרע

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה