עוד ניסיון הטבעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גועל נפש. בעיות כלכליות גרמו לאישה לנסות להטביע את הילדים שלה בן 3 ובן 7 יחד איתה.

שתטביע את עצמה לבד *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 תגובות
עמוד 1
  • ומה שרשמתי אח"כ זה ש.ר.מ.ו.ט.ה!!!!!!!!!!!!!

• . מה הם אשמים?????!!!!! מזל שפקחים ראו אותם לפני שקרה אסון.

• שיעשו לעצמם מה שרוצים!!!!!!!!! שלא ייקחו את הילדים איתם!!!!!!!!!!! מה הקטנים אשמים?

• אני לא מבינה מה קורה עם הקלות של לקיחת חיי אדם???????? שורפים את עצמם, מטביעים ילדים???? דיייייי אני לא מבינה את זה? בעיות כלכליות לא שוות שייקחו חיים בשבילם???? הכל יסתדר בסופו של דבר אבל איך יראו את זה אם שורפים ומטביעים את עצמם והילדים???????

לחשוב שהילד בן 7 הבין הכל!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אויששד מה שהולך היום זה מפחיד
    אבל אי אפשר לשפוט לכי תדעי מה היה לה חוץ מבעיות כלכליות

• סליחה - לא משנה מה הבעיות. זה לא נותן לאף אחד את הזכות לקחת חיים של אחרים!!!!!!!!!!!! במיוחד לא של ילדים. רצתה לטבוע כי קשה כלכלית? אין בעיה! אני אעודד אותה. לכי, שימי את הילדים איפה שהוא - אפילו אצל בייביסיטר ותטבעי לבד! אין לך כסף לשלם לבייביסיטר? אין בעיה! אחרי שתטבעי הבייביסיטר לא תדרוש ממך כסף - סמכי עליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• בננות אתן צריכות להבין שאנשים כאלה הם לא שפויים וזקוקים לטיםול פסיכיאטרי, אף אדם שפוי לא היה מטביע את הילדים שלו...לצערינו יש הרבה כאלה ....חשוב מאוד שבמשפחה ישימו לב לדכאונות וסימנים מקדימים זה מציל חיים אבל לרוב המשפחה מתכחשת או שלא מאמינה שזה יכול לקרות
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • בננות אתן צריכות להבין שאנשים כאלה הם לא שפויים וזקוקים לטיםול פסיכיאטרי, אף אדם שפוי לא היה מטביע את הילדים שלו...לצערינו יש הרבה כאלה ....חשוב מאוד שבמשפחה ישימו לב לדכאונות וסימנים מקדימים זה מציל חיים אבל לרוב המשפחה מתכחשת או שלא מאמינה שזה יכול לקרות
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • כל מקרה כזה מצמרר אותי ומזעזע מחדש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה