אמאלה!!!! עזרה דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כולי רועדת מעצבים.

בעלי חזר מהמטפלת בכעס אומר לי שהוא דופק בדלת ומצלצל 8 דקות והיא לא עונה, אח"כ ילד בן שנתיים, אחד מהילדים שהיא אמורה לשמור עליהם פתח לו את הדלת!!!
    הוא נכנס והמטפלת לא שמעה!! הוא רואה אותה בטלפון במרפסת עם דלת סגורה!!!

שלחתי את בעלי להביא את הילדה חזרה ולקחת כמובן את כל הדברים שלה, לשם היא לא חוזרת, הילדה שלי לא יודעת לרדת מדרגות, ואם יפתחו שם את הדלת והיא תצא?????????

אני מגזימה????

בבקשה תגיבו, אני לא יודעת לריב, ואני מקווה שאני לא עושה סתם בלאגן
18 תגובות
עמוד 1

• איזה חוצפה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני הייתי מוציאה ומבהירה לה טוב טוב שזה חוסר אחריות. מעבר לזה שילדים יפתחו את הדלת והיא תרד במדרגות יכולים להיות כ"כ הרבה אסונות. ילדים צריכים השגחה צמודה ובמיחד שהם לא לבד והם כמה ילדים.

]

• המטפלת עכשיו בוכה לי בטלפון שנתתי לה סטירה, בגלל שהיא הייתה רק שניה בחוץ ואני מוחקת שנה שלמה
  • שתבכה....
    היא הביאה את זה על עצמה. ומספיקה שניה !!
  • היא אומרת שניה , בעלך אומר 8 דק' ..
    ואיך ילד בן שנתיים פותח לבד את הדלת ?
  • אם חס וחלילה היה קורה משהו לאחד הילדים "השניה" הזו היתה הורסת לה את כל החיים.
    זו הבדיוק הסיבה שאני מפחדת להכניס תינוק למסגרת של מטפלת או משפחתון (הכוונה שיש רק איש צוות אחד).
    גם כשיש שני אנשי צוות ויותר יכולים לקרות דברים אבל עדיין האחריות מתחלקת בינהם.
    ואם זה קרה פעם אחת אין לי ספק שזה קרה עוד כמה פעמים. אני לא יודעת אם הייתי פועלת כמוך ומוציאה את הילדה ישר מהגן אבל בהחלט זה מצב לא נעים.

• "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• זה לא היה בסדר
  • עשית בשכל וטוב שעשית ככה
    זה הפעם שבעלך ראה , מה עם יש עוד פעמים שלא ראיתם.
    מה היה קורה עם לא בעלך היה בלדת אלה גבר אחר מישהו אחר

• תודה בנות

• פעלת נכון

כ"כ הרבה דברים יכולים לקרות בדקה
  • זאת הסיבה שאני מעדיפה לשלוח את הילדים למיסגרות בפיקוח כמו ויצו נעמת וכדומה .

אני לא הייתי משאירה את הילדים שלי במקום כזה ...

מה שמטריד אותי אם היא מטפלת לבד מה קורה אם היא צריכה לשירותים ??

או עם ההפסקות שלה ??

• גם אני הייתי פעולת כמוך!!!!!

שניה זה בטח לא היה לפי מה שבעלך מספר... לשמור על ילדים זו אחריות עצומה!!!!! ומה שהיא עשתה זה בהחלט חוסר אחריות.

• אין כמו האינטואיציה של אמא

• סליחה? המטפלת בוכה לך?
    שתבכה! עדיף שהיא תבכה מאשר שאת תבכי!!!!!!!!!!!
    מה ז"א היא מדברת בטלפון בחדר סגור בלי לראות ובלי לשמוע את הילדים?
    ילד בן שנתיים פתח את הדלת! מחר אותו בן שנתיים (עצמאי ונבון) ירד לבד במדרגות ויצא החוצה.
    את מוחקת שנה שלמה? מאיפה את יודעת מה היה במשך כל השנה?
    מי שנוהג כמוה נוהג כך לאורך כל השנה!
    אני הייתי מספרת גם להורים אחרים, לפחות להורים של הילד שפתח לה את הדלת....
    היא נהגה באופן הכי לא אחראי והכי לא מקצועי!
    גם אני מעדיפה מעון על מטפלת, שם לפחות יש יותר אנשים שרואים מה קורה...

• אני מצטרפת לתגובות הקודמות. בעיקר על זה שאני מעדיפה מעון...

בכל אופן, טוב שעשית ככה אולי על הילדים הבאים שתשמור היא תגלה יותר אחריות
  • את לא עושה סתם בלאגן!!!
    לא להאמין!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה