בוקר יקירותיי....משהו מזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קרה אתמול...אני ובעלי היינו יחד אחרי ששבוע וחצי בערך לא שכבנו כי הייתה לי דלקת בשתן אם אתן זוכרות ואתמול סיימתי את האנטיביוטיקה...אחרי שהיינו יחד באתי להתנקות ובמגבון ראיתי קצת דם אבל ממש טיפה בניגוב...מה זה יכול להיות? זה יכול להיות השרשה אבל קצת מאוחר לזה לא? בעיקרון כל חודש המחזור מאחר לי אז אני אמורה לא לקבל בסוף החודש משהו כזה עד שהתאריך יתייצב....ממש מוזר..

11 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי וזו השרשה
    דימום לאחר קיום יחסי מין זה מאוד שכיח לא נראה לי מדאיג.
  • אצלי עד עכשיו יש את זה כל פעם שאני ובעלי מקיימים יחסים יש לי טיםת וורוד כזה אני לא נלחצת זה קורה מלא בהריון אמרו לי כבר להתרגל לזה..
  • אבל מה הקשר לאנטיביוטיקה לזה שלא היית עם בעלך?מה אסור?
  • אני מאוד מקווה שזו השרשה!! :)
    אם זה קצת דם זה לא נורא.. אולי גם זה פצע או משהו - ותקחי פרוביוטיקה אם לקחת אנטיביוטיקה, שלא תגדל לך פטריה! זה סיוט!!
  • למה איף פטריה קשורה לאנטיביוטיקה???
  • זה יכול להיות פצע בצוואר הרחם, פיטריה , השרשה, לא נראה לי מחזור, אמרת שיש לך זמן....
    אם זה יפסיק מצויין, אם לא גשי לבדוק!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • לא זה הפסיק אבל לי זה לא קורה כמעט פעם ב..קורה שיש לי דימום קטן....אבל אתן חושבות שזאת השרשה? יכול להיות עדיין עכשיו?

מעייני לא שכבנו כי הדלקת כאבה לי ורציתי להימנע מיחסי מין שיעבור לי כמה שיותר מהר

• יש לי אחות שגם לה היה דימום שבוע לפני קבלת הווסת....כנראה שהיא הייתה רגישה...

יכול להיות שגם את..אחרי הדלקת טיפה רגישה באזור שם עדייין...

שכבתם בזמן הביוץ שלכם????אם כןןן..אז באמת יש סיוכי להשרשה...

הלוואי
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • כן החודש עבדנו קשה.....אני באמת מקווה שיהיו בשורות טובות החודש...

• הדימום או מהיחסי מין או השרשה ואולי מחזור שהקדים
    תחכי כמה ימים ותעשי בדיקה
  • זה קורה לפעמים לאחר קיום יחסים זה יכול להיות שפשוף קטן שגרם לטיפה דם ..
    לא להילחץ רק אם זה ממשיך תמיד עדיף לבדוק

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה