היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי תחושת בטן ממש חזקה. כאבי תופת בחזה כמעט שבוע,חום גוף עומד כבר שבוע על 36.8, הרגשה של בטן נפוחה והרבה פיפי.. ועכשיו גם הפטרייה הזו. לעשות בדיקה או להתאפק?
25 תגובות
עמוד 1
מתי את צריכה לקבל?או יותר נכון לא לקבל... אני מאוד מבינה את הדחף לעשות למרות שאני יודעת שיכול לאכזב, כמובן שהנכון זה לחכות לאיחור או לפחות יום לפני האיחור. אם זה לא שבוע לפני את יכולה לעשות כדי להיות רגועה. בכל מקרה בהצלחה ובשורות טובות אמן!
נשמע טוב ממאמי אם את לפני האיחור שלא תעזי:))) חחח רק אחרי האיחור לפחות יום אחד מתי את צריכה לקבל המחזורים שלך סדירים?
לדעתי תעשי, אם זה זה (אמן!) תוכלי לשמוח בלב שלם, אם זה לא זה- לא תמשיכי סתם לפתח ציפיות...
בעקרון הביוץ היה רק ביום ראשון. אני יודעת שאני מפתחת ציפיות אבל המחזור האחרון היה קצר ומוזר, ככה שיש לי הרגשה שנקלטתי חודש קודם משום מה. והפטריה הזו ממש מציקקהה!!! אוף
יום ראשון הזה???השגעת חחח זה מוקדם למה סתם להתאכזב אולי ניקלטת אבל זה ממש בהתחלה חוץ מזה אם בדקת עם מקלונים אז אם היית בהריון אז המקלונים היו מראים לך..איך זיהת ביוץ?
לא זיהיתי בוודאות, לפי חישוב, הפרשות וחום שחר שעלה פתאום :)
הא, ואיך שכחתי - אני ממש עייפה כל היום!! כל הזמן!
חחח תחכי לאיחור עדיף מאמי
הביוץ היה לפני 3 ימים????? מצחיקולית אפילו הגוף בקושי יודע אם הוא בהריון או לא, תבדקי בעוד שבוע אולי יותר ותקבלי 2 פסים מהממים!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
אבל אם זה לא זה למה אני עם כאבי תופת בחזה? כל נגיעה קטנהה!! אני ממש סובלת מהכאב כאילו יש לי גודשש :( מה זה עוד יכול להיות? חשבתי שזה קורה בביוץ אבל זה התחיל לפני ועדיין כואב!
זה היה קורה לי בביוץ ולפניו..תחכי מאמי זה ממש ממש מוקדם למה רצית לעשות בדיקה?אפילו בבדיקת דם לא יצא חיובי אם ניקלטת..
שוב, התחושה היא מהמחזור הקודם, לא האחרון - הוא היה קצר מבד"כ...
וכואב לי, אני ממש סובלת מהחזה בעלי גם אומר שהוא חושב שהוא גדל בגלל זה חשבתי לעשות, אני אנסה להתאפק אבל אני ממש לא בטוחה שאצליח :(
האא עכשיו הבנתי אותך...כמה ימים הוא היה?
שלושה ימים, אבל יחסית למה שיש לי בד"כ (5) הוא גם היה בזרימה מאוד איטית.. בד"כ אני מחליפה לפחות 4-5 טמפונים ביום. החודש החלפתי אולי פעמים ביום וגם הם לא היו מלאים..
הרגישות הזו בחזה הורגת אותי!!! אני לא מצליחה להרדם מרוב שכואב לי :(
אם את לא מצליחה לחכות..תעשי בדיקה.
אוף, מאוד רוצה לחכות אבל משתגעת.
תודה :)
תחכי קצת ,עוד מוקדם ,התשובה יכולה שגויה.
חסרת סבלנות!!
חחחחחחחחחחחח כשמך כן את......... תחכי קצת.......... לפחות שבוע מעכשיו..
את צודקת שזה מוזר שהמחזור שלך היה ממש חלש....אבל...עדיין זה מחזור... (ואם לא...אז שבוע ה בא לכי תדעי איזו הפתעה מחכה לךךךך) בהצלחחחה ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
תכלס, אני ממש חסרת סבלנות!! אוף :-\ אני אשתדל לחכות.. אני פשוט רוצה לקחת כדור של פטריה וכתוב עליו לא לקחת אותו אם את בהריון - מפה הסקרנות מתגברת והעצבים והכל יחדד!!
אני מקווה לחכות לפחות 9 ימים מהביוץ בגלל זה אני לא קונה את הבדיקה כדי שלא יהיה לי בבית ואומרת לבעלי לקנות ואז לא.. חח משגעת אותו מסכן שלי
עדיף לחכות אני מחכה לשבוע הבא לעשות את הבדיקה שתראה תוצאה כמו שצריך
אווף :-[
הלוואי שכל התיאורים הם כתוצאה מהריון. אין בעיה לעשות בגלל הסקרנות רק תכיני את עצמך שאת עושה את זה מוקדם במידה וזה לא מחודש שעבר. אני הכי הכי מבינה את ההרגשה גם אני כזו. אני וסבלנות...חחח ממש לא חברים קשה לי לחכות. מחזיקה לך
מאמי אני מבינה אותך לגמרי!! לפעמים הסקרנות יכולה לשגעעע!!
למרות כול התופעות שאמרת עדיין הייתי מחכה במקומך ולא עושה בדיקה עדין..
בהריון הזה אני כל כך השתוקקתי לדעת ובדקתי 10 ימים לפני איחור ..כמובן שיצא שלילי והתבאסתי אבל עברו הימים חיכיתי בסבלנות למכשפה שלא באה ואז בדקתי ביום איחור והיה חיובי וחלש ..קיצור חכי !!!
בהצלחה
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
טוב לא כ"כ הקשבתי לכן.. עשיתי בדיקה של מקלון הזהב. יצא שלילי לחלוטין.. הייתי מוכנה לזה אבל בעלי גםאמר שכדאי לעשות בגלל הסימנים אבל.. :-.. החזה עדין כואב..נשבר לי :-|
לא מבואסת בכלל, טוב נו אולי טיפה אבל ציפיתי לזה... נהנתי להשתין על שטר של20 שקל
הלוואי הלוואי והתוצאה תהפוך לחיובית. וההשתנתי על שטר של 20 שח חזק!!!!!