היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עכשיו התקשרו מהקופת חולים שלא מאשרים את ההתחייבות לניתוח כי אין להם הסכם עם בית חולים אלישע לניתוח הספציפי הזה בנות מה יהיה? די כבר! עיכלתי, התחלתי לדבר עם להב, הכנתי את כולם, לקחתי חופש מהעבודה ועכשיו אין תור ואין כלום
איזה מטומטמת שדחיתי את התור מלכתחילה
מה אני אעשה עכשיו :-(
המזכירה ממש מףסימה ומנסה למצוא לי פתרונות - אבל גם הפתרון זה לדחוף אותנו בין התורים ואז נתקע עם רופא לחוץ בזמנים
22 תגובות
עמוד 1
תתחילי לעשות צעקות בקופת חולים אין ברירה
איזה קופת חולים אתם? איזה ביטוח יש לכם? מה זה הדבר הזה לשגע אותך ככה?????
אז לא צריך אלישע תעשו באסותא... וגם אם הפתרון הוא רופא לחוץ בזמנים זה לא שהוא ינתח אותה בחצי עין...ץבכל זאת זה בשני הצדדים ובחדר ניתוח הוא י**** את כל תשומת הלב הנדרשת...הוא לא יקח סיכון בגלל לחץ בזמנים
הדברים האלה הורגים אותי! כמה עצבים צריך בשביל לקבל טופס מסכן, כמה ביורוקרטיה. תאמת, זאת אחת הסיבות שעשיתי ביטוח פרטי. שונאת את כל הסחבת הזאת, שונאת לחכות חודשים לתור של שלוש דקות!
קופת חולים לאומית ויש לנו מקסימום או חרטה אחרת - משלמים הון כל חודש
מה יעזור לצעוק? בשבילי יחתמו הסכם?
אוף שתחזור כבר המזכירה אני עם לחץ בחזה כבר
אין לכם ביטוח פרטי שתוכלו לעשות את הניתוח באופן פרטי ולתבוע את הביטוח אח"כ...? ואם אתם עושים את הניתוח דרך הביטוח מקסימום הזה אז הם צריכים לשבור את הראש לתת לכם פיתרון...רופא אחר לדוגמה!
סיון, תפני לביטוח הפרטי שלך. הם ימצאו לך פיתרון במהירות.
אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני לא חושבת שכדאי להגיד ללהב כלום בשלב הזה...זה סתם יבלבל אותה, גם ככה תחושבת הזמן שלהם (אתמולף היום, שבוע הבא) עדיין לא ברורה להם לגמרי. ואם יש לך ביטוח פרטי- לדבר איתם עכשיו הם תוך כמה ימים סוגרים לך ניתוח!
אז תבקשי לחזור לאסותא - הם אלו שאמרו לך שצריך לפנות לאלישע לא את ביקשת אני גם חושבת שטיפה צעקות שתראי להם שאת לא מתכוונת לזלזל בבריאות של הבת שלך יעזרו
מאמי שיהיה בהצלחה - מה שלא יהיה
אוף נו איזה מעצבנים.... שתתקשר כבר המזכירה עם חדשות טובות.... כמה לחץ.
אין לי :-(
לבעלי עשו מהעבודה ומתברר שלא שמו אמצעי תשלום, ועכשיו אנחנו בחובות אליהם והביטוח לא קיים בכלל
בקיצור אני בתסכול רצח, אני ממש ממש ממששששששש מיואשת, מדוכאת, עם דמעות בעיניים :-(
סיון, כי צעקות עוזרות כאן ברגע שמתחילים להרים את הקול דברים זזים
איזה בלאגן כל הניתוח הזה...
אוףףף!!! הסחבת הבירוקרטית הזו מחרידה
סיווקוש- תפסיקי להיות נחמדה ותפני לרופא מינהל לוועדת חריגים.. אין סיבה שלקופה עשירה כזאת לא תהיה ועדת חריגים.
]
אבל אין זמן ליטוש - זה ביום שני
סיוני גם אני בלאומית ( והאמת מרוצה
סיון המזכירה אמרה לך משהו החזירה לך תשובה?
אז מה אני אמורה לעשות? זאת התשובה שלהם - חירטטו אותי משהו לגבי קוד מה קיבינימט אני אמורה לעשות
המזכירה אמרה שאני אהיה רגועה ורוב הסיכויים שי שלנו תור ל1/8 אבל די זה מחרפן אותי לא רוצה רוב הסיכויים - רוצה שיהיה תאריך בטוח, שתהיה התחייבות, שיגידו לי מאושר, שנעבור את זה, ונשכח מזה, ושיחנקו כל קופת חולים לאומית