צריכה מכן המלצה וגם התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו רוצים לשפץ את שתי האמבטיות שלנו,

הזמנו שיפוצניק שהמליצו לי, ומילא שהוא איחר בשעה וחצי... שזה כבר הזוי
15 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו לקחנו מישהו מהשטחים....
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יש מישהו שעשה אצל הוריי עבודה גדולה עכשיו,אני אבררפרטים ואעביר לך
  • יש לי מישהו מעולה!
    איפה את גרה?

• תודה ותודה!
  • בעלי עובד כרצף , השאלה למתי את צריכה ?
    כי בשלושה שבועות הקרובים הוא מלא
  • הי,
    אז ככה:
    אנחנו סיימנו עכשיו לבנות בית, עברנו המון בדרך כך שאני מרגישה מספיק בעלת נסיון כדי להעיר ולהביע את דעתי בנידון. אחלק את זה לכמה נקודות-
    א. האיחור שלו- בעלי מקצוע טובים הם עסוקים. נקודה. זה שהוא איחר והוא נראה עמוס זה לאו דווקא היבט שלילי, להפך, זה מראה שהוא מבוקש. אני חושבת שכשאת סוגרת איתו את חייבת להתייחס לנקודה הזאת, בחוזה ביניכם חייב להיות סעיף של לוחות זמנים. כל איחור מהתאריך שתנקבו יעלה לו בקנס. מקובל קנס של בין 300 ל-500 שקל ליום איחור. אבל, שימי לב, קחי בחשבון שזה לא מכסה אותך לחלוטין בשטח. מה שקורה זה ששמענו כבר לא מעט סיפורים שכאשר הקנס טופח והשיפוצניק לא מצליח לסיים, הוא פשוט לוקח את הרגליים ובורח. הרי הקנס כל כך גדול שהעבודה כבר לא משתלמת לו. במקרה כזה רק בית משפט יעזור לך....
    ב. לגבי המלצות- לאנשים יש נטייה להמליץ, ולא משנה מה איכות העבודה שקיבלו. אני מציעה לך ללכת לראות. אין טוב ממראה עיניים. אני יכולה לספר לך יותר מדי סיפורים על המלצות שקיבלנו במהלך הבניה, שפשוט איכזבו. למדתי ללכת ולראות בעצמי, לא לסמוך על שום המלצה, גם לא של חברים/קרובים/אחים.
    ג. לסמוך על אינטואיציה!!!! להסתכל על בעל המקצוע, לדבר איתו, לשאול שאלות רלוונטיות, ולהרגיש. אצלי ספציפית האינטואיציה לעולם לא טעתה, לטוב ולרע.
    ד. פריסת תשלומים חכמה- להשאיר כסף לסוף. הכסף שביד שלך הוא קלף המיקוח עם כל הגמרים הקטנים שבעלי מקצוע אוהבים להשאיר. הקצוות האלה לא יתבצעו אם לא יהיה לך כסף שאת חייבת.

יש עוד המון, בינתיים זה נראה לי העיקר,
    בהצלחה!!!!!!!!!
  • ככה זה בעלי מקצוע! צריך הרבה אויר כשעובדים איתם אחרת את תלדי רק מהעצבים!

אם הוא מומלץ ועושה רושם טוב - תנג'סי לו. תסגרי איתו ודי.

• מיכל, אני אשמח!
  • כתבת שאת עושה חדרי אמבטיה,
    הנה כמה נקודות שכדאי לך לברר מולו לגבי ביצוע בחדרים אלה:

1. האם הוא עושה "גרונג". כלומר, חיתוך יפה של הקרמיקה בפינות. כל קרמיקה נחתכת בפינות ב- 45 מעלות, ויחד יוצא זווית יפה של 90 מעלות. הרבה שיפוצניקים מתעצלים ושמים במקום זה לייסט אלומיניום מכוער וזול. בקיצור לא להתפשר ולדרוש גרונג.

2. אינסטלציה- את רוצה אסלות תלויות? אם כן שימי לב שהביצוע חייב להיות מיליון אחוז, האינסטלטור חייב להיות מומחה, אחרת יהיו לך בעיות.

3. אגנית של מקלחת- היום מקובל לוותר על אגנית, ובמקומה לעשות שיפועים בריצוף. אני ממש נגד, מניסיון, כל המים בורחים החוצה בשעת המקלחת. אנחנו בחרנו במקום זה אגנית מהממת שקועה בריצוף, יצא מדהים. כדאי לוודא מראש שהשיפוצניק יודע לבצע "שגעונות" כאלה ואחרים שיצוצו כשתתחילי להסתובב בחנויות.

4. תיאום נכון של בעלי המקצוע- אם השיפוצניק לא עושה בעצמו את כל העבודה אלא מביא חשמלאי/אינסטלטור/איש איטום, יש להחתים אותו שהוא מביא את שורת בעלי המקצוע בזמן ולא מפספס שלבים. כך למשל, לפני קיבוע האמבטיה הוא מביא איש איטום...(אחרת האמבטיה תסתיר לכם, תראו אמבטיה יפה ולעולם לא תדעו מה הוא השאיר לכם מתחתיה...)

5. ברזים 3 דרך או 4 דרך- תחשבי אם את רוצה שהברז יצא לך מהקיר או מהכיור. תסגרי מראש את המיקום שממנו יוצא הברז, אחרת הוא עלול לבקש תוספת מחיר. בנוסף, תחשבי אם את רוצה שיהיה לך גם ברז שממלא את האמבטיה וגם טוש שתלוי מלמעלה- וגם את זה תסגרי מראש כדי למנוע תוספת מחיר.
  • תולי מה ?
    עוד מה את צריכה חוץ ?
  • הכל....

אמבטיה, כיור, אסלה, קרמיקה, ברזים, חשמל...

בקיצור, שיפוץ קומפלט

בייבי בום, תודה על הטיפים! מעולים!
  • אירה את מפ"ת נכון?
    אם תרצי אדבר עם פרוד שלי...בעבודה שלו יש אנשים תותחים בשיפוצים
  • אם בהצעת מחיר הוא ככה,מה היה כשהוא יתחיל לעבוד על הכל?תרדפי אחריו עם חוזה חתום???תוותרי ותקחי מישהו שבאמת מקצועי.

• איריתוש בתיאוריה את צודקת במאה אחוז.
    במציאות, זה לא מדוייק.
    אני אתן לך דוגמא:
    כשבנינו בית לקחנו בעל מקצוע כלשהו שה**** לנו זמן רב לפני החתימה, לא איחר, נראה מקצועי. בפועל לאחר החתימה הוא עבד במשך יומיים, ומאז ואילך הביא פועלים שהתחלפו. במקום לסיים את העבודה תוך חודשיים כפי שחתמנו, הוא סיים אותה בחמישה חודשים (!!!!!!). הוא היה עצלן ברמות מטורפות, והבנתי שהוא ה**** לנו הרבה זמן בהתחלה כי פשוט לא היה לו משהו אחר. החלטנו שבינתיים לא ניתבע אותו, אבל יתכן שעוד נעשה זאת.
    נקודה נוספת-
    לקוח שסגר עם בעל מקצוע לא מעוניין שכל שני וחמישי הוא ייעלם כי יש לו הצעות מחיר לחלק לכל העולם. בעל מקצוע טוב גם לא יעשה זאת ללקוח שלו. יתכן מאוד שכעת קשה להשיג אותו, אבל מרגע החתימה הוא מ**** את כל כולו למי שחתם איתו. בשביל לדעת בוודאות שזה אכן הטיפוס, חייבים חייבים חייבים לשמוע חוות דעת מאנשים שהוא עבד אצלם. לא מספיק חברה אחת, צריך לבקש ממנו טלפונים להמלצות (ממש כמו שעושים כשבוחרים מטפלת לילד...)
  • טוב, החלטתי להתקשר אליו ולשאול מה עניינים...

בינתיים התקשרתי לעוד מישהו שקבעתי איתו לשבוע הבא

ואני עדיין מחפשת עוד מישהו... (אז יש המלצות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה