שאלה לגבי הפסים בערכה לבדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אתמול עשיתי בדיקת הריון האמת די מוקדם 10 ימים בערך לפני המחזור שמקווה שלא אקבל
    ויצא פס שקוף

האם זה נחשב או לא?
14 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני יודעת שפס זה פס

• יצאו 2 פסים? ואחד היה חלש? או שרק פס אחד היה חלש?
    ממליצה לעשות בדיקה ביום של המחזור או יומיים אחרי...
    אני יודעת שאין סבלנות בכלל...

• פס אחד בורדו חזק ופס שני ממש שקוף שרואים אותו רק באור
  • על פניו נשמע מבטיח....

אחרי כמה זמן הופיע הפס?

• אחרי כמה דקות אבל הוא היה ללא צבע ורוד ממש שקוף כזה

יש סיכוי שערכה כזו מזהה 8-10 ימים לפני מחזור, את ההריון?
  • כה לתגובותכן בנות יקרות
  • מאמי פס זה פס
  • פשוט מישהי כאן רשמה לי שפס שקוף לא נחשב
  • שקוף זה שלילי..כי אמור להיות לפחות ורוד חלש. לדעתי תבדקי שוב כשיהיה לך איחור של יום לפחות .
  • אני כבר לא סומכת על בדיקות בייתיות.
    פעמיים יצא לי שלילי מובהק והייתי כבר באיחור במחזור.
    אני יודעת שזה קשה, אבל תחכי לפחות ליום אחד איחור ותעשי בדיקת דם.
  • אני אומרת לכי תעשי בדיקת דם היתי באיחור של חודש 3 בדיקות לא זיהו את ההריון רק בדיקת דם
  • בעיקרון אם יש פס ואפילו הבהיר ביותר יש סיכוי גבוה לקיומו של היריון- אצל שמואל הפס היה בהיר ומהפס הזה התפתח ברחם דבר מדהים שכבר שנתיים וחודשיים וחצי ממלא את חיי.
    שיהיה המון בהצלחה- ובקרוב אצלי!

• ביום ראשוןתגשי לרופאת המשפחה בשעה מוקדמת של הבוקר ובקשי ממנה הפנייה לבדיקת בטא- אם את בהיריון יש סיכוי שתהייה תוצאת בטא נמוכה- אבל גבוהה מספיק כדי להעיד על היריון- בדיקת בטא מתיאמה לביצוע החל מהיום ה12 מהביוץ- בהצלחה!!!

• מנסיוני הפס צריך להיות ורוד לא שקוף...אבל זה בהחלט מוקדם מדיי
    חכי לפחות ליום של המחזור ואז זה יהיה יותר מדוייק
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה