מי יודעת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חלמתי שאני יולדת בן (נוסף) והוא לא היה תינוק יפה... מישהי יודעת מה זה אומר? שיהיה לי עוד בן?

7 תגובות
עמוד 1
  • אהה ועוד משהו, ממש לא אהבתי את התינוק בחלום...לא התחברתי אליו זה היה ממש מפחיד כשקמתי

• מאמי שלי
    את חושבת יותר מדי...

אם היית אומרת לי שחלמת על סוס או שמיים למשל זה היה דורש פיתרון
    אבל דווקא בגלל שאת בהריון, את חושבת על זה כל היום, במיוחד על המין וכו'
    וזה טבעי לגמרי שזה בא לך בחלום

• אין מצב שלא יהי לך תינוק יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תסתכלי על יהונתן המושלם

• שירני להפך! אני ממש לא חושבת על ההריון הזה חחחח דווקא אני לפעמיים חושבת לעצמי למה לא אכפת לי מההריון הזה כמו שהיה אכפת לי מההריון עם יהונתן שהיה לי כל כך קדוש? כנראה בגלל שזו הייתה התלהבות של הריון ראשון ובגלל שאני גם דיי סובלת עכשיו אז כנראה שאתחיל להרגיש באמת בהריון אתחיל להתלהב...כרגע אני כמעט ולא חושבת על זה...אהה ועוד משהו כשההיתי בהריון של יהונתן חלמתי שילדתי בת ממש לא יפה ויצא לי בן מעלף אז....

• חחחחחחח מינה תודה מאמי

• לא אומר כלום מותק...
    איזה חלומות אני חלמתי בהריון..חחח מפחידים

בהריון יש נטייה לחלום על דברים כאלה במיוחד בגלל שמדברים איתך אם זה בן/בת

• בע"ה יוולד לך תינוק/ת ויפייפה ומושלם כמו יונתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה