היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בטוחה שאני הצלחתי החודש וזה החודש שלי אני ממש מרגישה את זה אז למה אני מפחדת לעשות בדיקהההה ????? אני רוצה לעשות את הבדיקה שבטוח יהיו שני פסים מתי כדאי לבצע אותה איחור 3 ימים אבל כאילו שאני יודעת שאני בהריון חשבתי להמתין עד 31.7 ואז לעשות אבל כל היום אני במחשבות מה אתן אומרות ????
18 תגובות
עמוד 1
אם יש איחור של 3 ימים את יכולה לעשות מחר בבוקר. וגם לקבוע תור לבדיקת דם בהצלחה
חורף יקרה תחכי לאיחור ,לפני זה לא כדי.
חכי ליום האיחור שלא תתאכזבי
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
אויי לא ראיתי שאת כבר באיחור
חחחחח זה כאילו נכתב על אוטומט חכי לאיחור אבל ניראה לי שאני ימתין לאיחור יותר משמעותי... בהצלחה לכולנו אוהבתתתת
אוי חורפית פיספסתי את השורה הזו, יאללה לעשות בדיקה את באיחור של 3 ימים. מחר בבוקר עידכון!!!!
בוקר אור עדכון ......... . . . . . . אז לא עשיתי בדיקה החלטתי להמתין וקמתי ממש מוקדם מבלי שבעלי יעיר אותי אני מכינה קפה ובעלי שואל "מה את שותה קפה שחור???" אני:לא היום לא בא לי בעלי:יופי אל תשתי לא חושב שמותר לך (חמוד כמה שהוא דואג) את הבדיקה אני יעשה או בשבת ואם אני יחזיק מעמד אז בשלישי המשך יום מקסים ופורה לכולן שנשמע אך ורק בשורות טובות רצה לעבודה
חורףףף מקסימההה שכמותך..... תמתיני עוד קצת בסבלנות....כל הכבוד על הסבלנות שלך!!!אמן וזה יהיה החודש שלך
מירי
כול הכבוד לך על האיפוק!!
חחח אני בחיים לא הייתי מצליחה
הלוואי שהחודש הוא שלך והאיפוק ישתלם! כל הכבוד לך! עבודה נעימה!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
וואי ואאייי תותחיתתתתתתתתתתתתתתת:) אני גם לא הייתי מתאפקתתתת!! בהצלחותתתת ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***