נמאס מביבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי בחר באידיוט חסר הרגישות הזאת??

6 תגובות
עמוד 1

• בטח יהרגו אותי אבל הלוואי וסיגריות יעלו 100 ש״ח
    סתם חומר ממכר מסריח ומסרטן!!!!!!!!!
    עדיף לעשן גראס ולא את הזבל המסריח הזה.
    חוץ מזה גמני לא סובלת את ביבי...
  • טוטילה את צודקת ב100000% שסגריות זה מסריח ומסרטן ומיותר...
    אבל יש אנשים שכבר לא יכולים להפסיק אנשים שהתחילו לעשן בגיל 14 והם היום בני 50+
    אנשים שאם הם יפסיקו הם יכולים לקבל ארוע מוחי או התקף לב מהשינוי הפתאומי....
    אנשים שרובם הם בשכבות החלשות....
    ובהם זה פוגע שאת האוכל שלהם הם מעדיפים לשים על סיגריות, לא כי בא להם אלה כי אם לא הם לא ירגישו טוב....
    ומה יוצא מכך שבסוף הם רעבים.....

• http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4260243

מזעזע שאנשים לא גומרים את החודש אבל באים לקנות סגריות. אחר כך הם בוכים שאין כסף...לא אכפת לי שיציתו את עצמם עם הסיגריות.
    שישקיעו את הכסף במרכז גמילה!
  • את לא מדברת בהגיון...לצערי יש לי אבא שלא מסוגל לעבוד כי יש לו סכרת ממש גבוהה. מקבל קצבה מביטוח לאומי והוא חייב לקנות סיגריות.
    הוא ניסה להפסיק והסוכר שלו עלה ל500 כמעט וזה רק ביום הראשון...

את לא יכולה להגיד לו תתאבד בגלל שאתה לא יכול להפסיק... זה לא שסיגריות פוגעות לו בשיקול דעת כמו סמים או אלכוהול ואז הוא מסוכן לסביבה...
    זה מגעיל ומסריח ולא בריא אבל זה ממש לא כמו סמים...

• פעם ראשונה שאני שומעת שיש קשר בין סיגריות לסכרת
    זה חומר ממכר ועדיף שהנוער שלנו לא יתחיל עם זה ולא הילדים שלנו. אם המחירים היו גבוהים כמו של סמים אז היו בארץ הרבה פחות מכורים לסיגריות.
    אני עישנתי עד ההריון הראשון שלי ומאז אני ממש מקבלת מיגרנות מלהריח את זה. לפני 13 שנים הייתי בקנדה וקופסת סיגריות עלתה אז 42 שקל (גם לקנדים זה היה המון) ובפאבים ודיסקוטקים אסור היה לעשן. הייתי המומה  מחוץ לפאב עמדו 2-3 אנשים ועישנו אבל אין שם בכלל אזור של מעשנים!!!
    צריך להתחיל איפה שהוא...חייבים!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה