הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות ערב טוב, כל מי שנקלטה יש לי שאלה האם הרגשתם שנקלטתן??? לפני הבדיקהה כמובן האם היה לכן תחושות שזה זה?
16 תגובות
עמוד 1
  • לא הרגשתי משהו מיוחד לפני שגיליתי על ההריון של אייל. אני חושבת שהרגשתי פיפי בלחץ..... בחילות והקאות הגיעו בערך בשבוע 6

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני הרגשתישהפעם זה זה. היו לי המון סיבותאבל הבדיקת הריון הייתה שלילית..
    נראה לי שזה פסיכולוגי :(
  • לי הייתה סחרחורת מוזרה יומיים לפני האיחור יום לפני האיחור היו 2 פסים..
    עכשיו אני בסיבוב שני מחכה לסחרחורת שתבוא
  • לי פשוט הייתה תחושה פנימית שאני בהריון, ביום האיחור היה לי סחרחורת.
  • היי
  • לי בחודש שעבר הייתה תחושת בטן, פיפי כל הזמן, בחילות, הכל.. ובסוף זה לא היה כלום.. כנראה זה גם הרבה פסיכולוגי, בגלל כל הציפיה והרצון...
  • הילה?? נו יש חדש???
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • היי בנות בנתיים עוד לא קיבלתי
  • הילה,מתי היית צריכה לא לקבל?

מירי
  • הילולה את באיחור כבר ...????
  • מקווה שזה החודש שלך!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • יששש!!
    יאאלללה הילונתת תבשרי לנו את הבשורהההה!!!!!!!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • חחח חמודות הלוואי וזה זה אני רק ביום השני לאיחור
  • יום ראשון בדיקת דם :)

שיהיה בהצלחה!!
  • חסרת סבלנות אם אין לי איחור רצינייי אני לא עושה בדיקה לא רוצה להתבאס
  • היו לי תסמינים של הריון אבל משום מה מהפחד של האכזבה העדפתי לקשר את זה לאנטיביוטיקה שלקחתי אז ככה כשהייתי יושבת ואז הייתי כשמה מיד איך שקממתי קיבלתי סחרחורת כזאת..בבוקר לא יכולתי לאכול..אם הייתי מריחה או אוכלת בשר ישר רציתי להקיא אבל אני לא מקיאה אני פחדנית חח..אממ כאבי מחוזר לא היו גם לא כאבי בטן בגלל זה הייתי בטוחה שלא נקלטתי
    אבל בתכלס לא היתה תחושה שהחודש זה החודש ההפך חשבתי שאני עומדת שוב להתאכזב אבל לא..בעזרת ה' אצלי תעשי מחר בדיקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה