היי חברות התייעצות קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום א׳ עשיתי בטא והיה 215 מה אתן אומרות אני יעשה מחר שוב או שאני יחכה ליום ראשון כבר? התור הראשון שלי לרופא נשים הוא. ב7/8 זה בסדר? בהתחשב בעובדה שעוד לא עשיתי בדיקות גנטיות וכל שאר הבדיקות הנחוצות
7 תגובות
עמוד 1
  • היי
  • הבטא מדהימה! כדאי שתבדקי בדיקה אחת להכפלה.
    לגבי בדיקות גנטיות, אני עשיתי בהריון הקודם, לפני ההריון. גיסתי עשתה אחרי שהיא נקלטה. זה מאוד תלוי מה המוצא שלך ושל בעלך וכך תדעו איזה בדיקות לעשות, אני חושבת שאפשר לעשות אותם בלי שום קשר לרופא, תתיעצי עם אחות הריון (או טיפת חלב, תלוי באיזו קופה את)

וכמובן, המשך הריון תקין ומשעמם ובידים מלאות!
    תמשיכי לעדכן

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה בננות על התשובה המהירה .. ברור שאני אעשה בטא נוספת רק אני מתלבטת אם מחר 4 יום אחרי הבדיקה הראשונה או לחכות ליום א׳? 7/8 זה בסדר או רחוק מדי לבדיקה ראשונה אצל רופא ? לפי מחשבון הריון אני שבוע 5 ויום למרות שאני מאמינה שפחות כי המחזור מגיע אצלי בדרך כלל 30 יום
  • נראה ל שעדיף מחר כדי לבדוק הכפלה, בקשר לרופא - גם ככה אין לך מה לעשות אצלו לפני שיש דופק אז עדיף מאוחר יותר.. נראה לי :)

המון מזל טוב, המשך הריון תקין ועגלגל :)
  • לדעתי גם מחר אם אין תור אז ביום ראשון זה גם בסדר.
    המון מזל טוב שיהיה לך הריון קל ומשעמם:)
  • עדיף לעשות מחר לבדוק שהתבטא מכפיל את עצמו
    בהצלחה
  • ברור שעדיף מחר לבדוק בטא..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה