עוד שאלה- הפעם עליה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז המלאכית שלי החליטה שנמאס לה ללכת לישון כמו ילדה טובה והיא התחילה לעשות סצינות, לבכות ואני צריכה לשים לה את המוצץ 5 פעמים, לחסום אותה שלא תתהפך, לסגור טוב את הדלת ורק אז אחרי איזו שעה היא מואילה בטובה להרדם.
    לפעמים היא דורשת 2-3 מציצות פינוק מאמא ואז היא נרדמת יותר מהר.

ולפעמים זה ממשיך לתוך הלילה שפתאום היא מתעוררת ואני צריכה לשים לה מוצץ והיא חוזרת לישון.

בגלל שהיא בת 7.5 חודשים וזה כבר גיל שאני אמורה להקנות לה הרגלים, אז אני עושה טקס שינה וכו וכו, שעת שינה בד"כ פחות או יותר קבועה, אז מה הסיפור?

לא רוצה לעשות טעויות ולהרגיל אותה ליניקת לילה או שהיא תתרגל שהיא בוכה ואני שם לדחוף לה מוצץ..
    אבל אין מצב כרגע שהיא לוקחת מוצץ לבד. ועוד בחושך. היא תמיד מתבלבלת ושמה אותו הפוך...
    נתתי לה טיפה לנדנד (זה לא בכי זה נדנוד......) אבל היא ממשיכה. לא מפסיקה. יכולה גם יותר מ10 דקות ואין לי מושג מה הגבול כי לא ניסיתי יותר מהזמן הזה. אני לא אוהבת לשמוע אותה בוכה.......

אה ויש לציין שהיא עברה לחדר של אברמי למיטה הגדולה לפני איזה שבועיים... אבל בעיות ההרדמות החלו קצת קודם..

פעם התלהבתי שאני מניחה, היא מסתובבת לצד ונרדמת....

מה עושים?
    מה לא עושים?

יש למישהי פיתרון קסמים?

3 תגובות
עמוד 1
  • אני אוהבת שהם נירדמים תוך כדי הנקה

• אצלי אף פעם לא נרדמו תוך כדי הנקה
  • מה שתמר אמרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה