איך אתן מרדימות את הילדים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי הטקס של סיפור- שמע ישראל ( אצלנו)
    אתן נשארות עם הילד במיטה? מכבות את האור ואומרות לו לא לקום?

הצילו!! אצלנו זה פשוט סיוט כל לילה להרדים אותם
    חייבת עצות ורעיונות

9 תגובות
עמוד 1
  • אחרי הסיפור, מכבים את האור, אומרים לילה טוב, נשיקה וחיבוק (או כמה
  • סיפור, נשיקה, לכסות, מדליקים מנורת לילה, לילה טוב, פיפי, מים, קקי, פיפי, לכסות, לישון.
    בדרך כלל יוצאות פעם פעמיים אחרי הלילה טוב. אם הטיילת ממשיכה יותר מדי, אוסרת לצאת מהחדר וזהו.
    איתן זה בקבוק במקום ספר. לפעמים מקטר חמש דקות ונרדם.

• את הקטנה אנחנו לוקחים לסיבוב בבית ואומרים לילה טוב לכל החפצים והחדרים ("לילה טוב לספה, לילה טוב לספרים...") ואז מכבים את האור- לילה טוב לאור, מדליקים את המוזיקה (מוזיקה מרגיעה שדלוקה כל הלילה) חיבוק ולמיטה, בד"כ נשארים בחדר 3 דקות ונרדמת.

הגדולה (בד"כ איזה רבע שעה אחרי הקטנה) סיפור בסלון, חיבוק ולמיטה, נשארת בחדר 5 דקות ונרדמת.

אם אחת מהן מתחילה לשחק במיטה אני יוצאת מהחדר, כך שבד"כ הן מעדיפות לשכב בשקט שלא אצא ונרדמות.

• אצלנו עולים למיטה כולם סיפר חיבוק ונשיקה מכבה את האור ויוצאת מהחדר.
    עדי וספיר ישר נרדמים קורל תמיד רק איזה חצי שעה אחרי...
    אני שומעת אותה משחקת אבל בסוף היא מתעייפת ונרדמת לבד

• סיפור במיטה, לילה טוב, נשיקות וחיבוקים וזהו
    אני משאירה להם אור קטן בחדר עד שהם נרדמים..
    יותם בד"כ נרדם מיד ולניצן יותר קשה
    אז הוא מבקש מים.. לפעמים הוא מבקש להרדם אצלנו במיטה כי קשה לו להירדם ואני מרשה לו..
    בכל מקרה הם נרדמים לבד

זוהר כמובן בידיים - הוא עדיין ממש פיצי

[
  • ארוחת ערב, מקלחות וישר למיטה מהמקלחת !
    כל אחד נכנס למיטה שלו, נשיקות ולילה טוב

• מקריאה להן סיפור לפני השינה,
    מנשקת אותם, אומרת לילה טוב ויוצאת מהחדר..

רק שלא תחשבי שמאז ומתמיד זה היה כך..
    אלעאי תמיד היה עושה לי בעיות בשינה.

בתחילת החורף האחרון הם החליטו שהם רוצים לישון יחד.
    אין לי בעיה שהם עושים "צחוקים" במיטה, רק שלא יקומו..

הם קשובים לי בדרך כלל,
    אני לא משכיבה אותם מוקדם,
    אני משכיבה אותם סביב השעה 21:00 בערב כך אני יודעת בודאות שהם עייפים..

• מקלחות, עולים למיטה, אמא מכסה ואבא מקריא סיפור, יוצא מהחדר וזהו

לפעמים הם מדברים ביניהם, לפעמים רום נזכרת שיש לה פיפי

אופק דין נרדם יותר מהר כי הוא לא ישן שנ"צ. רום אופיר עדיין ישנה בגן (מזל שזה נגמר עוד שבוע) ולכן לוקח לה יותר זמן אבל היא מקשקשת לעצמה ובסוף נרדמת.

כשאופק דין היה בן 8 חודשים וגיליתי שאני בהיריון הבנתי שאני לא יכולה להמשיך ולהרדים אותו ולהיות ליד המיטה שלו כל הזמן.... אוטוטו יהיה עוד אחד ומה אז...

בהדרגה הפחתתי את הליטופים ונענוע של המיטה, התרחקתי מהמיטה ואחרי כמה ימים פשוט הנחתי במיטה והוא נרדם לבד. ומה גיליתי? כשהוא לבד הוא נרדם הרבה יותר מהר. הנוכחות שלי הפריע לו להירדם והיה לוקח לו מלא זמן כשהייתי לידו.

מתי את משכיבה אותם? בטוח שהם עייפים?
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אוכל מקלחת קצת לשחק עם אמא ואבא ולמיטה לישון (טוב הוא צריך קצת לחשוב עם עצמו אז הוא שוכב במיטה איזה חצי שעה עד שהוא נרדם)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה