הבהרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי מחזור מאוד לא סדיר, מה שמקשה על זיהוי חלון הזדמנויות. הלכתי לרופא נשים ובמקרה באותו יום היה לי ביוץ באולטרסאומד. מאוד שמחתי, כי זה לא היה צפוי ו"עבדנו קשה" באותו היום.
    למרות המזל שהיה לי האותו תור לרופא, אני חוששת שאולי בכל זאת פספסתי את ההזדמנות החודש כיוון שברוב המקורות ברשת מצויין שעדיף לקיים יחסים יום עד מספר ימים לפני יום הביוץ ולא ביום עצמו.
6 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב,
    קודם כל אל תקשיבי לכל דבר שאת קוראת זה לא בריא כי הראש יעבוד שעות נוספות.....ואל תחחשבי מקסימום חודש הבא הוא חודש חדש :-)

מירי
  • אני חושבת שבמקרה שלנו, עודף מידע גורם לנו ללחץ. בגלל זה אני מעדיפה פחות לדעת, זה ייקרה מתי שצריך לקרות, וזה ממש לא משנה מתי זה יהיה, מה שחשוב שתחבקי ילד משלך (מקווה שזה יהיה בקרוב).
    מה זה משנה אם זה קורה תוך חודש, 4 חודשים או 8 חודשים במקרה שלי?????? חשוב שיש לך אותו והוא גודל לתפארת ומאושר!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תהיי אופטימית, אם בייצצת באותו היום יש סיכוי גבוהה שנקלטת!!!

בהצלחהה!! מחזיקה לך אצבעות :)

תעדכני!
  • אל תכניסי לעצמך שטיות לראש............
    אם בייצת באותו יום ועשיתם באותו יום!יש סיכוי ענק להריוןן!!!

היום הטוב ביותר שבו יש את הכי סיכויים להיקלט זה ביום הביוץ!!!

בהצלחהה!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • רוב המקורות ברשת אומרים לקיים יומיים לפני הביוץ מפני שהזרע נשאר בגוף האישה 84שעות, אז זה בעצם ליתר ביטחון שמא הביוץ לא מדוייק,
    אבל היום המשמעותי ביותר הוא יום הביוץ, וזה היום בו עבדתם, כמובן שתמשיכו גם יום-יומיים אחריי
    הסיכוי הוא גדול!! שיהיה בהצלחה!!
  • כל הקטע שלקיים יחסים לפני כדי שהזרועונים יחכו לביצית זה כי יש חלון פוריות להיכנס להריון
    כי אי אפשר לדעת בוודאות מתי יש ביוץ ( אלא אם עושים אולטרסאונד או בדיקות ביוץ)
    אם ראית באולטרסאונד ביוץ אז זה מצויין ככה לא צריך לנחש מתי הביוץ בכל מקרה לא נשמע שפספסת.
    ואם זה לא סדיר אצלך אז את יכולה לעשות בדיקות ביוץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה