שבוע שלם..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום בדיוק יום חמישי,ובדיוק היום לפני שבוע הייתי אמורה לקבל וכפי שכולכןןןן יודעות לא קיבלתי...וכפי שכולכןןןן יודעות ביום שלישי עשיתי בדיקת דם והיא יצאה שלילית 0.4
    אז עדיין לא קיבלתי.....ואני נקייה כבר שבוע שלם.....אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה מרגיז זה האי וודאות הזאת של לא לקבל אבל לגלות גם שלא בהריון...מקווה שאולי זה היה בשלב מוקדם ולכן טרם ניתן לזיהוי....נמתין עוד...
    שיהיה לכם אחלה של יום ושל סופ"ש כמובן....
12 תגובות
עמוד 1
  • מירי אני אופטימית לגבייך!!

לדעתי הגברת לא הולכת להגיע .. אולי פשוט בדקת מוקדם מידי
  • הלוואי שה- לא תגיע
  • אולי היה לך ביוץ מאוחר, זיהית אותו החודש, אם כן, וזה היה מעל 15 יום, כדאי שתבדקי אפשרות של רופא. אולי את בלחץ ובגלל זה היא לא מופיעה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • וואי בהצלחההה..

באמת יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר..
    הווסת שלך סדירה???

כל כמה זמן את מקבלת??
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אז ככה בנות: הפסקתי גלולות בתחילת פבואר ומאז המחזור לא היה סדיר כי לוקח זמן לגוף להסתגל למצב החדש אבלללל בחודשיים האחרונים קיבלתי סדיר כל 30 יום במדויק מחזור אחרון 19.06.2012 ולפניו 19.05.2012
    פנינוש אני לא בלחץ דווקא....
    אבל יכול להיות שהביוץ היה מאוחר...לא זיהיתי ביוץ כי לא היה לי עצבים להתעסק עם המקלוני ביוץ המרגיזים האלו..חודש לפני ניסיתי ולא הצלחתי במיוחד...
    אבל אם אתן זוכרות בתחילת החודש סיפרתי לכן על ההפרשה המימית שהיתה לי וכולן טענו שכנראה מדובר בביוץ אז הסתמכתי בערך על זה כי בדרך כלל אין לי הפרשות...
    טוב,מה אני יגיד לכןןןןן בננות אתם מכירות את ההרגשה שאם יצא שלילי אז אומרות טוב אז לפחות לקבל כדי להתחיל חודש חדש????ככה זה מרגיש....
    אניימתין עד יום ראשון שכביכול יהיה איחור של 10 ימים ואז יעשה שום בדיקה בל בבית לא דם אין לי כוח לעוד דקירה

מירי
  • מירי יש לך הרגשה של מחזור? כאבים ? מה יש לך בד"כ ומה עכשיו?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אולי הביוץ היה מאוחר
    חכי כמה ימים ואם לא תקבלי תעשי בדיקה
  • איזה מצב מרגיז.... מקווה שבאמת בדיקת הדם הייתה מוקדמת (ביוץ מאוחר) ולא תקבלי החודש... העיקר שתשמרי על מצב רוח מרומם ורגוע. את נשמעת שאת ממש בסדר, כל הכבוד!

• מירי לפני חודשיים היה לי איחור של 10 ימים ובדיקת דם ביום האיחור שלילית ואכן לא הייתי בהריון אני לא רוצה לבאס אותך ממש לא אבל באותו יום שכבר הייתי ביום ה 9 לאיחור דודה שלי אמרה לי שבדרך כלל בדרך כלל אחרי היום ה10 לאיחור זה 80 אחוז הריון אז תחכי עוד שלושה ימים אם האי וודאות מעצבנת אותך תעשי בדיקה ביתית..אני עשיתי ביתיית גם בייום ה 7 לאיחור כי זה היה יום שישי אז חמותי אמרה לי תעשי שלא תחשבי על זה כל השבת אז באמת עשיתי ויצא שלילי
    תראי כמה שבכל המוקומות רשום שמחזור מגיע 14 יום אחרי הביוץ וכו נכון זה נכון אבל מנסיון אישי שלי מחזור באמת יכול להתאכב מלחץ...את תגידי שאת לא בלחץ בכלל נכון גם אני לא הייתי בלחץ בכלל אבל לא מהקטע של ההריון מהקטע שהמחזור לא הגיע כי רציתי להתחיל חודש חדש ניסיון חדש וזה רק איכב אותי..אז שתדעי לך את לא בלחץ ואת גם לא תרגישי רק עצם המחשבה שאת חושבת על זה הגוף שלך בלחץ ויכול להיות באמת שבגלל זה הוא מתאחר כמו שקרה לי
    אבל תהיי רגועה מאמי הרבנית אמרה לי שכשמחזור מאחר או מתעכב זה סימן מאוד טוב לקליטה במהרה וזה קרה לי המחזור איחר ב 10 ימים מחזור שאחריו הקדים בשבוע ובחודש הזה ניקלטתי..וכשסיפרתי לה את זה היא אמרה לי תראי איך בחודשיים הקרובים את תיקלטי והנה זה מה ששקרה אז תהיי אופטימית הכל לטובה ונשאר לנו רק להחזיק לך אצבעות!!!
  • פנינוששש מאז שהפסקתי גלולות התחלתי לסבות מתופעות של לפני מחזור שהם כאבי גב חזקיםםםםם ובעיקב בגב התחתון הפעם שום דבר אפילו לא מרגיש מתקרב....לפני איזה שבוע היה לי קצת כאב גב אמרתי הנה מתחילים התסמינים אחרי יומיים זה עבר לחלוטין ועד עכשיו שום כלום!!!
    מעיינוש ברור לי שהגוץ כנראה בלחץ עם עצמו חחחחח אבל אני אומרת לעצמי בראש טוב אם לפחות אין הריון אז לפחות שיגיע מחזור כדי שנוכל לנסות חודש חדש :-))) משום מה מרגיש לי בלב שיש הריון אבל אני מהר מאוד מנתקת לעצמי את המחשבה הזו כדי לא להתאכזב אם יגיע....הכי מצחיק שפתאום כל דבר מסביבי מתקשר לילדים אפילו בעלי המקסיםםםם שהוא מנהל מתחם ארועים אתמול היה להם אירוע השקה של אגיס וקמתי היום בבוקר מצאתי בסלון 4 חבילות של טיטולים (2 של בנים ו2 של בנות) ומנורת לילה בצורת פרח ורודה נקרעתייייי מצחוק ואמרתי לבעלול ככה אתם רומז שאתה רוצה ילדים???? :-) ברור שהטיטולים יעברו לחברות המקסימות שלי כי לי אין מה לעשות איתם......

מירי
  • עשית את הבדיקה ביום האיחור?
    פעם אחת רופא שלח אותי לעשות בדיקת דם להריון 6 ימים אחרי הביוץ הוא טען שכבר צריך להיות עלייה בבטא אם יש הריון..לכי תדעי נשמה באמת אני הכי מאחלת לך מכל הלב שזה יהיה הריון גם אני מכירה את התחושה שאם זה לא הריון לפחות שהמחזור כבר יגיע..חכי אולי יש לך הפתעונת עוד כמה ימים ואם לא אז בעזרת ה' בחודשים הקרובים זה יגיע:)
  • מירי אולי באמת בדקת מוקדם מידי ,אולי תחזרי על בדיקה בעוד כמה ימים.מאחלת לך תשובה חיובית הפעם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה