היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, רק לפני זה חשוב לציין שהפעם האחרונה שהוא ישן (ממש ישן ולא שיחק במיטה) איתי זה היה עד שהסתיימה לה החופשת לידה - 4.5 חודשים. מאז, הוא לא ישן במיטה שלנו אף פעם. היום, הוא קם אחרי שבעלי יצא (5ורבע) וקרא "אבא" אז אמרתי לו "אמא פה" מה עונה לי החוצפן.... "תלכי מפה, רוצה את אבא...."
הגבר הזה שווה יותר.... לא נוחר, לא תופס לי את כל המיטה, מלטף לי את השיער ....נותן לי נשיקות באף.... הרבה יותר שווה..... *נוני יש לך ילד? את לא סיפרת על עצמך נראה לי
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
איזה חמוד!!! חח נרארה לי שכדאי שתשלחי אותו לישון אצל סבתא הלילה
חחחחחחחח איזה חמודייייי הלוואי עלייי :) ובאמת אם הוא רוצה אחות כדי שילך לחדר שלו
איזה כיף זה גם המתוקה שלנו ישנה איתנו זה הכי כיף בעולם
איזה כיף זה גם המתוקה שלנו ישנה איתנו זה הכי כיף בעולם
חחחחחחחחחחחחחחחחח
וואי אני רציתי לישון עם הקטנה שלי שהייתה קטנטונת אל נורא פחדתי שבטעות אני לא אתהפך ואתן לה מכה