-
אין קשר בכללללל
-
לא רלוונטי לגבי
-
יש קשר אבל לא מאוד חזק. כן מזמינים לחגים מדי פעם, לאירועים משמחים, מתקשרים לאחל חג שמח.
אמא שלי לעתים מזמינה את עצמה לחמתי
-
אצלנו אין קשר בין ההורים שלי להורים שלו
הקשר היחיד זה לפעמיים בחגים מתקשרים לאחל חג שמח או שמשהו לא מרגיש טוב שואלים.
ולא ההורים שלי לא מזמינים אותם והם לא מזמינים אותם.
מכל 8.5 שנות נשואיי אולי היה איזה יום העצמאות אחד שעשינו במשותף וזה הספיק.
-
אצלנו האמהות חברות...
הן לפעמים נפגשות בלעדנו מתקשרים לחגים מזמינים לאירועים...
לפעמים זה טוב ולפעמים היה עדיף שיהיה קצת יותר מרחק (אוהבת לדבר הרבה עלינו ומה קורה עם עוד נכדים חחחחח

)
-
עסקת חבילה בלתי ניתנת להפרדה
-
אין קשר.
נפגשו לדעתי 4 או 5 פעמים.....
לא בגלל משהו... הם מאוד שונים במנטליות, המרחק הפיזי, הדת.....
מבחינתי זה מצוין
-
אין ממש קשר... בט"ו בשבט הם הזמינו את אבי היקר לסדר ט"ו בשבט רק כי אמרתי שאני לא משאירה את אבא שלי לבד...
הם לא מגיעים לאירועים מהצד שלי, לחתונה האחרונה שהיתה במשפחה של בשן הוריי הוזמנו יומיים לפני החתונה, כי הם לא רצו להזמין את הוריי, אבל בשן דיבר איתם, בגלל שההזמנה הגיעה יומיים לפני החתונה, הוריי מהעלבון בחרו לא לבוא לחתונה... ובצדק מבחינתי
הזורע חיטה דואג לשנה,
הנוטע עצים דואג לשנים,
המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)
-
טוב, גם אצלנו אין ממש קשר בין ההורים...
בעבר היה, אבל די דעך עם הזמן.
אנחנו מזמינים את ההורים שלו לאירועים והם אותנו.
אבל מזמן כבר הופסק כל עניין ה"חג שמח" וכו'..
אני שואלת כי לא מזמן אבא שלי עבר ניתוח די רציני, וההורים של בעלי בכלל לא התייחסו.
אמא שלו שלחה לי הודעה מה איתו וזהו.
החמים של אחותי, לעומת זאת, באו לבקר אותו ואפילו שלחו סלסלת פירות ענקית עם ברכת רפואה שלמה...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
אווואואואואואוו נגעת בנקודה רגישה.
אין כ"כ קשר. מתקשרים מידי פעם בחגים. בארועים מזמינים ועד כה הגיעו וההורים שלי הלכו לאירועים.
הקשר לא להיט כי מבחינתם ההורים שלי לא בסגנון שלהם. זאר החתנים והכלות באו ממשפחות צרפתיות אז לך תתמודד עכשיו עם מרוקאים...ועוד מקרית שמונה.. זה אולי קצת מצחיק אבל זאת התחושה.
בכל מקרה אבא שלי ישב שבעה ושאר החמים והחמיות של אחים שלי הגיעו וההורים של בעלי אפילו לא התקשרו
]
-
אין קשר
-
אצלנו יש קשר של טלפונים בחגים ואם יש ארועים מגיעים
בוא נגיד כבוד הדדי יש ...
גם בגלל המרחק אז הקשר הוא רחוק...הורי אגב
מאוד בקשר טוב אם כולם...ותמיד מתקשרים וזה הדדי
מכל הצדדים
-
אצלנו גם יש קשר, מכבדים את חמותי, בעיקר כי היא לבד.
מתקשרים בחגים, אמא שלי משתדלת להתקשר מדי שבועיים בערך.
עדי - זה ממש מעליב
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
מתקשרים לאחל איחולים משני הצדדים,
מגיעים לאירועים,
כולם משתדלים להיות בסדר,
נפגשים לעיתים רחוקות.
אני אוהבת את שני הצדדים אבל זה מרגיש לי מאוד מוזר כשנפגשים,
כאילו שתי עולמות שונים שלי נמצאים יחד. פשוט הרגשה משונה.
-
בעבר כשהיינו עוד חברים היינו עושים פורים או ימי עצמאות ביחד. אבל ככל שעבר הזמן אמא שלי ראתה שככל שהיא מתקשרת ומנסה לטפח את הקשר ככה הם יותר לא בקשר. חמתי כל שנה הזמינה אתה הורים שלי למימונה אבל כשאמא שלי מזמינה לא שמה עליה וכשהם באו בזמנו לבקר אותנו (לפני הפיצוץ) לא היו אפילו נכנסים להגיד שלום להורים שלי (אנחנו גרים דלת ליד דלת). בסוף אמא שלי התחילה לשים גם כן פס ומאז הקשר הוא כמו שאת אומרת - רק בעתות חולי. בשמחות גם לא. אם לאמא שלי נולד נכד מאח או אחות שלי הם לא יתקשרו לאחל מזל טוב.
אז גם אמא שלי הפסיקה להתקשר ולהזמין.
עם ההורים של גיסתי אגב יש קשר מדהים. הפ עושים שבתות יחד..ואנחנו דתיים - זה שבתות שלמות. הם פשוט נהיו חברים לכל דבר. טיולים אירועים סתם ביקורים המון טלפונים וכו'.
-
רציתי רק לומר שזה אחלה רעיון לסקר
-
ביחסים טובים מאוד.. מגיעים לבקר בחגים חג שמח ומתנות גם לאירוע מוזמניםם שני הכיוונים
]
]
-
הם מזמינים אחד את השני לאירועים? ארוחות? חברים טובים או מכרים רחוקים או כלום? מתקשרים בחגים לאחל חג שמח? מתקשרים באירועים "חריגים" (כמו חלילה חולי או שמחה)?
ההורים שלי וההורים של בעלי בקשר , אם זה א.משפחתיות חגים עושים בדרך כלל ביחד הם גם נפגשים בלעדנו
-
בין ההורים שלי להורים של החצי יש קשר טוב, עושים ארוחות ביחד מידי פעם כשיש אירועים חשובים,בפורים, נפגשים בימי הולדת, אבא שלי וחמי הולכים ביחד לכל מיני קונצרטים של חזנות
-
אין קשר בכללללל
**
www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
-
אצלנו יש קשר טוב
כמובן שבימי הולדת, ובחגים- מתקשרים להגיד מזל טוב/חג שמח- ויש גם הרבה חגים שחוגגים כולם ביחד- למשל פסח מידי פעם ביחד, ימי עצמאות קבוע המשפחה של בעלי עושים על האש וכמובן שההורים שלי אחי ואחותי וסבא וסבתא שלי מוזמנים
-
אצלנו יש קשר טוב .. מתעדכנים מידי פעם דרכנו זה בשלומו של זה
מרימים טלפון בחגים ולפעמים עושים חגים יחדיו
בסה"כ יחסים טובים
-
יחסים קורקטיים וקרים.
ואולי טוב שכך.
שרון שמש
M.Sc
פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
www.sh-cbt.co.il