היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי סידורים דחופים לבוקר והוא מודע לזה עוד מאתמול.. התארגנתי, התלבשתי, התאפרתי, עליתי על עקבים חח והאדון לא מוכן לקום!!! "ישנתי שעתיים בלילה, צאי עוד שעה שעתיים"..
16 תגובות
עמוד 1
לכי
שיסתדר לבד!! אל תרגילי אותו שאת שם תמיד [/url
אני פשוט הייתי קובעת עובדה. תתעורר כי הלכתי
תני לו נשיקה תגידי ביי מאמי ולכי. הוא ידע שאת חייבת לצאת, למה הוא הלך לישון לפני שעתיים בעיה שלו! שיקח קצת אחריות
אוי גברים גברים כולם אותו דבר
קום ועכשו!!!!!!!!
סיטואציה מוכרת וידועה
אין מה לעשות. תקבעי לו עובדה ותצאי. שיתפוצץ. אם הוא יבכה אז בעלך יצטרך לקום בלי ברירה
לא מוכר לי בכלל!
חותמת מתחת לכל מילה שהבנות כתבו
נושא מוכר מאוד... פשוט תציבי עובדה שאת יוצאת ותצאי. אין מה לעשות רק ככה מלמדים אותם
מה עשית בסוף? ספרי, שתפי
חחחחחחח הקשבתי לכן
ומה הוא אמר? התלונן?
חחחח הוא ניסה אבל לא נתתי לו, איך שהוא התחיל לדבר עצרתי אותו ואמרתי לו תשמע היה לי תור דחוף לרופא שאני מחכה לו כבר כמה שבועות ואין צ'אנס שהייתי מוותרת עליו .. איך היה עם ליעד נהנתם?
כל הכבוד - תמשיכי ככה
חחחחחחחחחחחח תכלס!! נשבעת לך פעם הבאה אני אפילו לא מנסה להעיר, קמה ויוצאת