תגידו, מה יותר יקר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זה יקר לערוך קניות באינטרנט?

אין לי זמן..
17 תגובות
עמוד 1
  • אני עושה קבוע כבר כשנתיים.

תראי - יש הרבה חילוקי דעות בנושא.
    בסוף סל הצריכה יוצא כמעט זהה אצל כולם.

מה שטוב באינטרנט - לא מתפתים לקנות דברים שלא צריכים.

נראה לי בהחלט שווה!

בהצלחה.
  • אני לא נוהגת לעשות כי אין לי סבלנות לזה...
    קחי קופון - http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/mega-c02014452/8586443?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_208&a=2022

הקופון ממש מהיום. נסי.
    זמן=כסף

• ניתן לממש אותו רק משבוע הבא...

• עשיתי מספר פעמים קניות באינטרנט, סך הכל אין ממש הבדל, הם נותנים את אותם מבצעים שיש גם בחנויות עצמן, את רוב המבצעים לפחות...
    הקניות מגיעות ממש מסודרות, בארגזים מאורגנים, קרח יבש וכו'

ובאמת לא קונים מה שלא צריכים...
  • אני גם ליפעמים חושבת על זה
    עדיין לא עשיתי
    אבל אם אין ממש זמן הייתי קונה
    לא רואה בזה שום רע
  • תודה!!
    אבל בקופון- אזל המלאי..
  • אני בדקתי פעם מחירים באינטרנט ויש הבדל אבל לא עצום!
    בייביסיטר 15 ש"ח יצא לך בערך 40 ש"ח
    נסיעות לסופר / דלק...

אני הייתי עושה באינטרנט
  • במשך שנתיים כל חודש הזמנתי דרך האינטרנט הפסקתי כי אנחנו בגמילה מהכרטיס אשראי
  • מעולם לא הזמנתי דרך האינטרנט. נשמע תענוג!

לכי על זה!
    ביבייסיטר, דלק, חום, סחיבת העגלה, העמסה לרכב והתורים של יום חמישי זה מבאס לגמרי!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תנסי ,אף פעם לא תדעי ....
  • אנחנו עושים לאחרונה,כדי להקל על-בעלי..

750 ש"ח ומשלמים קנס רק 10 ש"ח בסופר-סל.
    אז אנחנו משתדלים אחת לחודש ככה,כדי לצמצם השלמת-קניות במכולת.

מתחת לסכום זה: 30 ש"ח.

המינוסים:
    1.ירקות-רקובים לעיתים (קיבלנו אבטיח,תירסים רקובים בפעם-האחרונה).
    2.קרח שהופשר בבשרים וכו',כי הארגז שכב מלא זמן במשאית.
    3.אנחנו אוהבים תוצרת-הארץ (הכי זול),פסטה וכו': אם אין במלאי,הם יתקעו את מוצר-זהה על דעת עצמם,רק תוצרת יותר יקרה וזה מייקר מאוד את הסל!
    4. להתקשר לשרל"ת לגיבוי: כעת עליי להתקשר (ולמי יש כוח),כי לא-זיכו אותי עם הזיכוי,שנתתי למטרנה. זה גם מבזבז זמן.

• אנחנו עשינו פעם אחת כי היה קופון. בסופו של דבר לא היינו מרוצים וסביר להניח שלא נעשה את זה שוב.

מתוך 12 ביצים, 6 היה שבורות
  • אף פעם לא עשיתי אבל פתאום עשיתן לי חשק לנסות. בשביל הילדים שלי יצציאה לקניות בסופר זה חוויה בערך כמו לצאת למשחקיה לכן אנחנו לא עושים באינטרנט.
    התשלום הוא רק באשראי בטח לא? זה מינוס.....

• שנים שלא היתי בסופר אני כן קונה באינטרנט ומאוד מרוצה

ההמלצות מניסיון אישי שלי.....ירקות ופירות לא לקנות אין כמו אצל ירקן מתחת לבית
    בשרים אני גם לא קונה למעט עופות...כל סוגי בשר עוף- יש תמיד מבצעים שווים, בשר אדום אני לא קונה שם

לנסות לרכז את הקניות לפעם בשבועיים מינימום..אם אפשר יותר אז יותר...כי חוסכים בדמי משלוח. (צריכים לקנות לסכום מעל ל750 שח...אם לא מגיעים לסכום הזה אני תמיד "מפציצה" בשתיה...אז שיהיה 6 ארגזים

אם יש לך חברה שכבר קונה שם..תקני פעם ראשונה כאילו הגעת בהמלצה שלה...תקבלי תלושים של 200 שח לקניות וגם היא תקבל.

בהצלחה
  • אני דווקא הייתי ממש מרוצה .
    בהרשמה הראשונית את בוחרת אם את מעוניינת שיצרו איתך קשר אם חסרים מוצרים , אם את מעוניינת במוצרים חליפיים וכד'.
    אליי היו מתקשרים (תמיד יצא שזאת אותה בחורה , היא כבר זיהתה אותי) ומיידעים אותי מה חסר , מה העלויות של המווצרים החליפיים. אם היו ימים שהירקות והפירות לא היו במיטבם היא היתה אומרת לי "אני לא שולחת , הסחורה לא יפה" הייתי מאוד מרוצה מהשירות
  • טוב אז באותו יום לא ניסיתי..
    בסוף עידו לא הלך לאזכרה ונסענו כולנו לסופר..
    זו באמת חוויה לילדים!
  • גלי איפה היית עושה קניות? בשופרסל ישיר?
    מרינה איפה את?

הבעיה שאם אני מתחילה לחלק בשר פה ירקות שם כבר יאלה ניקח תרלגיים נצא לסופר ודי. כל העניין הוא לחסוך לי את הבלגן.
    וירקות רקובים זה מבאס לקבל מה גם שקצת חוצפה מצידם לשים...

ואיך אתן בודקות שהכל הגיע? מתחילות לעבור דבר דבר כשהשליח לידכן? ואם חסר משהו והוא כבר נסע? שמים עליכן כשמתקשרות להגיד?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה