ועכשיו קצת קיטורים על בעלי... תגידו לי אם אני בסדר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה: מובן שמופעל עליו לחץ עצום - הוא עובד משרה מלאה, ועוד אחרי העבודה מנסה לעשות משהו בבית.... רק שמה - אני מתחרפנת ממשהו שאני פשוט לא מצליחה להבין:
    היא מסתובב ומדקלם מה צריך לעשות, יש לו רשימות מסודרות,כולל מה הוא יעשה מחר/מחרתיים וכד'.
    מגיע מחר - לא עשה חצי ממה שרצה! וגם אם עושה - בכלל לא את מה שתכנן! למשל תכנן לאטום חורים - במקום זה ריסס בחוץ ו"חיפש כל מיני פתרונות קטנים"
13 תגובות
עמוד 1
  • שלי מאד מסודר ויעיל.
    אז הוא לא דוגמא.
    ועכשיו נעבור לבעלך - יכול להיות שהוא קצת מפוזר?
    מתחיל משהו, עוזב את זה ממשיך במשהו אחר, ולא חוזר לסיים את מה שהוא התחיל????
    הוא צריך לארגן לעצמו מה לעשות ולא לעמוד חצי שעה מול קופסת המזגן ולגרבץ ולא להוציא אותו לבסוך אלא להחליט שהוא יילך לנקש קצת עשבים.
    הוא צריך הוראות הפעלה פשוטות:
    קודם כל לך לשם, אחרי שתסיים לך למקום השני......
    ככה בנקודות וסדר.
  • שלי היה כבר מתקין מזמן
    בעלך משהו מיוחד
    אבל כל בעלול והחסרונות שלו
  • בעלי אומנם מאוד איטי אבל זה בגלל שהוא עושה
    הכל מהלב שונא עובדה מגעילה
  • אני גם חושבת שבעלך קצת מפוזר וכנראה שהוא צריך הנחיות מסודרות של "קודם תעשה א' ואז אחרי שהוא מסיים - טוב, תמשיך לב' וכן הלאה.
    רשימות כנראה מבלבלות אותו יותר מלסייע לו.
  • תודה על התגובות - רק תגידו לי איך אני אמורה לעשות את זה?
    סידור ושיפוץ הבית באחריותו, אין לי מושג מה צריך ומה לא צריך לעשות! זה לא בשליטתי.
    אז איך אני אקבע לו סדר???

• אני חושבת שאת קצת הרבה לא הוגנת
    נופל עליו הכל, ולבד, והוא מנסה למצוא את הדרך לעשות את הכל, ואני מאמינה שגם לו קשה, וגם הוא מודאג, וגם הוא לחוץ, ואולי את עומדת ללדת אבל גם הוא עומד להפוך להורה - זה שינוי עצום בחיים!!!!
    אז כשהנפש טרודה, מין הסתם החיים הופכים להיות מסורבלים יותר.

אז יש 2 אופציות: או שאת לוקחת על עצמך עם כל הקושי להדריך אותו כל דקה מרחוק מה לעשות ואז לפחות יהיה לך זכות תלונה על מה שלא נעשה, או שאת נותנת לו רשימה ויד חופשית ושיעשה בקצב שלו , בזמן שלו, בסדר שלו.
    אבל אי אפשר לזרוק עליו הכל ואז בדיעבד להתלונן שמשהו לא בוצע בסדר שאת רוצה.
    ואני מאמינה שזה שאת לא בבית הפך אותו להיות עוד יותר שאנן (לגבי המזגן למשל)

והדבר העיקרי שאת מציינת - הוא עובד משרה מלאה, זאת אומרת שהוא חוזר רק בסביבות 6 מהעבודה? הוא מרסס, מטייח חורים, מתקין מזגן, מאמינה שגם עושה עוד סידורים אחרונים לתינוק וכו' - מה הוא רובוט?

• סיון, בעלי הפוך חייב לעשות כל דבר לבד
    אין מצב שיגיע לכאן איש מקצוע
    הוא עושה הכל לבד
    אבל הוא עושה
    ואם בעלה לא יכול אין שיזמין מישהי שיתקין
    אבל היא עומדת ללדת והוא צריך לעשוץ מאמץ שתחזור לבית נורמלי

• בית נורמלי זה לא בית שמטייחים בו את החורים
    מזגן אני מסכימה, ניקיון אני מסכימה, אבל לא צריך להיכנס לקטנות, ובטח לא לכעוס עליו שהוא לא מספיק

• לפי מה שנשמע ממה שאת כותבת - נופל עליו באמת המון:
    עבודה
    שיפוץ הבית
    ניקיון
    לידה שבאה וקרבה - לחץ נפשי

ואת רק עובדת

הבנתי נכון? אז ככה, או שתארגני אותו ותשלטי על מה שקורה מאחורי הקלעים, או שתניחי לו לעשות את העבודות בזמן שלו כמה שהוא מפוזר, או שתקחו בעל מקצוע לשיפוצים והוא יעבוד וינקה בלבד.

אי אפשר לדרוש מאדם אחד לבצע כל כך הרבה בכל כך מעט זמן שיש ביממה.
    חכי שהילד יגיע הזמן הזה גם יתקצר - ואז מה?

לדעתי - Give Him A Break - הוא בסדר. הלוואי ובעלי היה עושה כל יום משהו בבית

• דומה דומה דומה.
    לא בקיצוניות אבל יש דמיון (גברים

• בננות, תסלחו לי - הכל התחיל עוד לפני שהתאשפזתי! ודווקא כשאני לא בבית הוא עושה יותר! אני בבית - הוא איכשהו לא מצליח לעשות כלום! אני כאילו מפריעה לו, שצריך להחשב בי בכל מיני דברים... אבל אני כבר שבוע לא שם!!! לא מפריעה!!!!
    ומה לעשות שאני לא יכולה לעזור לו עם השיפוצים... והוא הזמין איש מקצוע שיעזור לו בכסף, ובן אדם עשה חרא של עבודה (לדברי בעלי) וצריך לעשות מחדש הכל...
    הבית היה אמור להיות מסודר עוד הרבה לפני האשפוז הלא מתוכנן שלי! וככה היה כל יום - "היום אחרי העבודה אני עושה זה וזה" או "בסוף שבוע הזה אני עושה זה וזה".
    וזה לא יוצא! כי הוא קם ככה, ואז פתאום זה, ואז עוד משהו שאין לי מושג מה, ולפעמים ]שוט אין לו כוח!
    אני יודעת שזה לא הוגן - להפיל הכל עליו, אבל איזו ברירה יש לי תגידו? אני תקועה פה כמו נאד בתחת, בקושי מאשרים לי לצאת מפה, להחזיק שפכטל ולהרים מנוע של מזגן אני לא יכולה עם כל הכבוד וגם לא לסייד קירות או לתקן את הגג, ולבן אדם יש רשימה מסודרת של מה הוא עושה ומתי שהוא משתף אותי בה! והוא אדם מסודר! מאוד! רק שמשהו מקולקל במנגנון הזה כנראה, ואני לא יועצת זוגית כדי להבין מה קורה ולתקן
  • כנראה שלא. זה שאת צריכה תשומת לב עכשיו זה ברור והגיוני.
    לדעתי עדיף שתדרשי אותה מאשר שיפוצים שניתן לעשות או אח"כ או להביא בעל מקצוע אחר לתקן את הטעויות של הקודם.

• אני לא מבינה את לא מעדיפה שהבן אדם יבוא וישב איתך קצת? יהיה איתך קצת? רק שיפוצים זה מה שחשוב?
    הכל אפשר לבצע גם אחרי
    אבל את זקוקה כרגע למישהו שיהיה איתך, יתמוך בך , יעביר לך את הזמן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה