יומן התפתחות לתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכירה אתר שמוכר יומני התפתחות לתינוקות?

אין לי איפה לקנות בינתיים ואני ממש רוצה להתחיל לתעד
6 תגובות
עמוד 1

• אני קיבלתי ספר כזה מתנה אחרי הלידה, האמת בושה להגיד אבל עוד לא תיעדתי כלום...

יש את זה בחנויות של תינוקות, או בחנות של ספרים.
    [/url
  • הבעיה היא שאין לי גישה עכשיו לחנויות.. אני די תקועה בבית..

סטימצקי מוכרים גם באינטרנט?
  • תיכנסי לאתר של טיפטיפות ותירשמי למועדון שלהם ואז תקבלי בדואר ספרון של 12 עמודים שזה בעצם לוח שנה והמון מדבקות של גיל הילד, חיסונים, למד לעמוד, התהפך וכו'... כל שלבי ההתפתחות ומדביקים מדבקה בספרון כל פעם שהתינוק עשה משהו.
    זה לא מושקע במיוחד אבל ממש חמוד ומתעד הכל....

• תיכנסי לאתר של טיפטיפות ותירשמי למועדון שלהם ואז תקבלי בדואר ספרון של 12 עמודים שזה בעצם לוח שנה והמון מדבקות של גיל הילד, חיסונים, למד לעמוד, התהפך וכו'... כל שלבי ההתפתחות ומדביקים מדבקה בספרון כל פעם שהתינוק עשה משהו.
    זה לא מושקע במיוחד אבל ממש חמוד ומתעד הכל....

• אני את האמת קניתי לכל אחד מהם וגם קיבלתי במתנה עוד שניים. אבל ממש לא אהבתי אותם, אז עשיתי לבד.
    הזמנתי מהאנטרנט שני אלבומי עץ והשקעתי המון בעיצוב. את האמת, יצא מהמם!
    חוץ מזה, יש לך אפשרות לעשות ספר דיגיטאלי בלופה, כמו יומן התפתחות יש להם תבנית מוכנה, עם מקום לתמונות ומקום לכתוב בו.

• ויקה וDNS, תודה!

נראה לי שאני אעשה את שני הדברים!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה