השנייה חזרנו מ............ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

טיפת חלב.

5.680 ק"ג , 59 ס"מ , 40 היקף ראש...

חיסון מחומשת בשני הירכיים

12 תגובות
עמוד 1
  • אויש זה חיסון כואב. אני זוכרת שאמילי קיללה בכל מיני שפות בחיסון הזה.
    חמסלולות על המשקל

• בס"ד

אולגה אני שמה המון על הבטן הבעיה הוא אוהב לישון ככה!!!

ולא לעשות כלום על הבטן

• כל הכבוד על המימדים המכובדים חמסה חמסה

ממי תבדקי אם הוא לא שם את הראש תמיד על אותו צד (גם על הגב וגם על הבטן)
    ככה היה לי עם נועם והיא לא הרימה ראש והכל היה בגלל הטורטקוליס (אני יודעת שעיוותתי את השם אין לי מושג איך אומרים את זה)

רק אחרי פיזיוטרפיה טובה נועם סוף סוף יכלה להרים את הראש

• ב"ה

סיון הוא מזיז את הראש מצד לצד ואיך אני יודעת?!

אני שמה אותו עם מוצץ על צד ימין למשל ואחרי שנייה צרחות ובכי ולמה?! כי המוצץ נעלם!!!!!!! מתחת לפרצוף שלו כי הוא הזיז את הראש לצד שמאל....

חחחחחחחחחחח...............

• חמסה חמסה
  • אחלה תוצאות של משקל, היקף וגובה- אני מקווה שהאחות אצלכם בטיפת חלב לא סת... כמו זו שאצלנו ומעירה על המשקל. שחמלולי ביקר בטיפת חלב לחיסון לפני שבוע חצי- בממדים של 5900 משקל, 39 וחצי היקף ראש ו- 61 וחצי גובה והאחות אמרה לי להפסיק לפטם אותו- לפעמים הן משגעות אותי עם השטויות שלהן בטיפת חלב הן חושבות בטעות שלמדו רפואה ולא אחיות.
    החיסון נורא כואב וגם המקום כואב יומיים- עכשיו יוצא אחלה תירוץ כפול לקלח אותו מספר פעמים ביום- אמבטיות הרגיעו לשחר את הכאב בירכיים.
    תרגישו טוב!!!

• ב"ה

לילך האמת שהאחות בטיפת חלב היא

• גם שחם כבר אוכל 165 ובד"כ מסיים את הבקבוק- כמו שאת אומרת כשהילד שבע האמא הכי מאושרת בעולם ואני אוסיף- ושיקפצו כולם!
    כל הכבוד לך שיש לך סבלנות להניק אותו- שחם אוכל את הבקבוק לבד לפעמים- כי אני לא תמיד מספיקה להתמודד עם הדרישות של השלושה.
    החלמה מהירה מהחיסון!!!

• שיעבור בקלות
    תרגישו טוב

• איזה יופי יאירוש שלי בן 4 וחצי חודשים ושקל 7 קילו 41 היקף ראש ו65 ס"מ...אבל הוא אכלן אפס בקושי גומר בקבוק של 150...בקושי...אני חייבת להתחיל לפטם אותו..הוא נראה כז,כ רזרוז...למרות שהוא לא אבל בגלל הגובה זה משדר לו מראה רזה.....
  • גודל יפה!!!
    חיסון זה תמיד מבאס וכואב - לדעתי לאמא יותר מאשר לתינוק כי הם מתגברים מהר ולנו כואב שעות אחרי גם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה