תרופות בהריון- לחוצה - זה קצת ארוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר כשהייתי בשבוע 23 חטפתי וירוס הייתי משתעלת כל הזמן עד שהייתי נחנקת, הרופא משפחה הביא לי אנטיביוטיקה צפוויט פורטה 500 לשבוע 3 פעמים ביום + מוקוליט 3 פעמים ביום, לאחר שהטיפול לא עזר הוא הביא לי לעשות אינלציה לתקופה של שבועיים וחצי 3 פעמים ביום עם תרופות: פליקסוטייד נבולס + מי מלח +טרבולין.. בנוסף לאינלציה המשכתי עם המוקוליט.... הטיפול לא עזר.. הרופא הביא לי 2 כדורים לאלרגיה של טבע אלרג'קס... לקחתי כל לילה כדור אחר.. וזה עזר!!!! בנוסף השתמשתי בטיפות אף של אוטריוין 6 טיפות כל לילה שמתי טיפה אחת בנחיר אחד.. אני לחוצה מכל התרופות שהשתמשתי למרות שהכל היה באישר רופא משפחה.. אך אשמח לתגובה מרופא מקצועי שמבין ביילודה אני ממש לחוצה.. חוששבת שפגעתי בעובר לממרות שהרופא ניסה להרגיע אותי שהכל בסדר בגלל השבוע המתקדם שהייתי,, אני עדיין לחוצה... אשמח לתגובה תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אפשר להרגיע, כל התרופות בטוחות ומותרות בהריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה