שאלה-עזרה-בבקשה תענו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתה לי לידה מאוד תראומטית ומפחידה ואני לא מצליחה להשתחרר ממנה.
    כל פעם שאני ניזכרת בה אני מתחילה לבכות ולפחד כל איזכור ממנה מכניס אותי ללחץ. חשבתי שלאט לאט אני השתחרר אבל כבר עברה שנה וכלום אותו פחד נישאר. כל מחשבה על הריון מלחיצה אותי לא שאני רוצה עכשיו הריון אבל גם כשאני מסתכלת על עצמי בעתיד בהריון אני לא מסוגלת לחשוב על זה ואני כן רוצה עוד ילדים.

זה לא שאני מתלוננת אני יודעת שאני נשמעת כפוית טובה שיש לי כאלה 2 בובות מהממות ויפות ואני מתלוננת אבל זה קשה לי.
    כל פעם שאני נזכרת בלידה אני בוכה.אתמול אחותי אמרה לי שאני צריכה איזה תרפיה או משהו בשביל להשתחרר מ זה כי זה מידי הרבה זמן.
    האמת שאני גם כמעט ולא מדברת על זה עם אף אחד כי איך שאני מתחילה להזכר בלידה אני בוכה.

7 תגובות
עמוד 1
  • אולי את צריכה עזרה מקצועית? חשבת על זה? אולי יעזור לך? לא בושה

• למה שלא תנסי ללכת לטיפול?
    פסיכולוג יכול מאד לעזור בנושא.
    היתה לך טראומה, ואין דרך פשוטה להשתחרר ממנה אלא להתמודד איתה.
    ולפי דעתי את חייבת לעשות את זה עם עזרה מקצועית.
    אני מחזיקה לך אצבעות

• תקשיבי מתוקה- וזה בטח יעודד אותך לשמוע את הסיפור שלי.
    גם אני עם יהודה עברתילידה מסוייטת.
    30 שעות בחדר לידה.
    איבדתי כמויות של דם
    ירידה בדופק של העובר.
    ובסוף ואקום עם תפרים מכאן ועד אני לא יודעת איפה...
    אחר כך במחלקה- מנת דם.
    בבוקר ספירת דם ויום למחרת עלה לי החום.
    הייתי מאושפזת כמעט שבוע כי החליטו לתת לי אנטיביוטיקה בוריד.
    כל הורידים ששמו בהם את העירוי התפוצצו והייתי נראית כמו בגד מחורר- דקור מכל בכיוונים.
    איפה לא חיברו לי עירוי? בשורש כף היד, בגב כף היד.
    הייתי סמרטוט ולקח לי חודשים להתאושש.
    כשנכנסתי להריון השני בכיתי לבעלי שאני לא מסוגלת לעבור את זה שוב, אין לי את הכוחות והיכולת לעבור את זה אני מפחדת שבפעם הבאה אני פשוט אמות.
    הוא ממש עודד אותי ונתן לי הרגשה ששנינו ביחד בתוך זה ונעבור את זה ביחד.
    מה אני אגיד לך? הלידה היתה חוייה!!!
    ילדתי מהר, בלי אפידורל, בקושי בדיקות דם לקחו לי.
    התאוששתי בצ'יק והכל ואז אמרתי שזו היתה חויה מתקנת ממש ללידה הראשונה.
    בלידה של שושי כבר לא פחדתי וחיכיתי לזה וגם עכשיו אני ממש מצפה לזה, אני יודעת שיעברו עלי כמה שעות לא קלות אבל כשאני נזכרת מה היה בלידה הראשונה אז זה כלום לעומת מה שהיה אז.
    רוב רובן של הלידות הראשונות (במיוחד שהיו לך שתיים) הן קשות מאוד.
    ואחר כך בד"כ הכל הרבה יותר קל.
    אז פשוט צריך לקפוץ למים ולנסות לעשות את זה שוב, ותראי שבעז"ה הכל יהיה הרבה יותר קל.
    מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • להגיד לך את האמת שנתיים פחדתי רק לישוב על עוד הריון ולידה..
    והנה אני עוד רגע צריכה ללדת, זה נשכח עם הזמן
  • תודה בנות על התגובות וההבנה אתן ממש עוזרות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה