היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואי... אמאל'ה. השארת אותי בלי מילים.. חיבוקים לשתיכן
אוי זה באמת נוראי :-(
אלוהים ישמור, איזו טרגדיה...
אוף איזה גורל אכזר .
מזעזע בהחלט, תנחומיי, "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אין היסטוריה של מוות בת 40 חלבון עוברי לא טוב
מה קרה מאמי????
מחקת את ההודעה המקורית לא הצלחתי לקורא את יכולה לשתף שוב
ההודעה המקורית נמחקה ולפי התגובות הבנתי שזה מוות שקשור להיריון, מי שפיר וכאלו... אם את מעוניינת- העלי שוב את סיפור המרה- בינתיים אשתתף בצערה של האישה שאיבדה את עוברה.
מה פספסתי?
מה קרה נופר??!! מי איבדה תינוק? אפשר לעזור במשהו ? (לצערי יש לי נסיון
פששש יא אללה מה את אומרת.. כל כך עצוב ולא פיירי!! תהיו חזקות :(
אלוהים ישמור
אין מילים לתאר את גודל הכאב
איזה כאב
התוצאות וודאיות? אני לא הייתי ממהרת להפסיק את ההריון.. אולי לעשות עוד בדיקות? מה עם להתיעץ עם הרב אברג׳ל? גם בהריון האחרון אמרו לי דברים נוראיים והתיעצתי עם הרב שהתעקש שהכל תקין,החלטתי להמשיך את ההריון וברוך ה׳ נולד לי ילד בריא בלי עין הרע
נופקי בהריון של אחי הקטן התוצאות הראו תמונת דאון והוא נולד רגיל לגמרי...(קצת בעיות קשב וריכוז)