בבקשה תקראו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    חייבת להגיד לכן משהו:
    היום אני ביום מחזור 29 כמובן שהמחזור שלי לא סדיר, אבל הרופא שלי אמר שאם אני לא מקבלת עד ה-31 לחודש אז לעשות בדיקת הריון,
    אז ככה: כבר יומיים שיש לי בחילות ולחצים בבטן, היום התעוררתי ב4 בבוקר עם צרבת אין לי מושג מה קורה לי אני לא רוצה להשלות את עצמי.
    היום אני קצת יותר אופטימית ואומרת מתי שזה צריך לבוא זה יבוא, אבל כל הזמן המחשבה הזאת בראש שלי
    אני פשוט מרגישה מטומטמת שכל חודש אני חושבת הנה אני בהריון!
9 תגובות
עמוד 1
  • יקירה,קודם כל כשרוצים אז הגיוני שחושבים על זה...לפעמים זה יותר במודע ויש כאלה שאצלם זה בתת מודע....את צריכה לחשוב שכשיגיע הרגע את תדעי ותהיה ושגם לך זה יקרה!!1 כולנו מייחלות את אותו הדבר לשמח אחת את השניה עם בשורה משמחת במיוחד....תמתיני בסבלנות עוד מספר ימים(כמה שזה מתיש...) ובמקרה שה
  • תודה רבה על העידוד, אבל מצחיק כי כנראה קיבלתי את התשובה הרגע בשירותים חחחחחח כנראה שקיבלתי התחילו הפרשות חומות ):
  • לא נורא , חודש חדש,נסיון חדש :-)

מירי
  • חודש חדש =הזדמנות חדשה בהשגת ההריון המיוחל

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • לא נורא מאמי ..

חודש חדש ניסיון חדש !!
  • את לא מטומטמת ,שמצפים להריון זה טיבעי שנרגיש ככה ,גם לי הייתה הרגשה כה טובה החודש ,אך הנה כבר יומיים עם הכתמות ולא קיבלתי בצורה נורמלית.בעזרת השם חודש הבא.

• תראי הכל תלוי בנוי אני גם יגיד לך משהו אני ללפני שנכנסתי להריון כל הזמן הייתי חושבת על ההריון תמיד!!הייתי מגיעה למצבים שהייתי אומרת לעצמי מתי אני כבר יהיה בהריון ואני לא יחשוב על זה כל היום והנה אני בהריון נכון זה קצת פחת אבל עדיין אני כל היום קוראת מאמרים רואה מה כתוב על השבוע שאני נמצאת הולכת לרופא וכו' בגלל זה אני אומרת שזה תלוי בנו גם אם תהיי בהריון וגם אם לא את אחראית לזה שזה כל הזמן בראש שלך נשמה..אני מאמינה שאם תשדלתי לחשוב על דברים אחרים ותאמיני לי אני יודעת שזה קשה אבל עד שלא תרפי זה לא יבוא את מכניסה את הגוף שלך סתם ללחץ במחשבות..הרי זה יבוא מתישהו!זה שנשב ונחשוב מה יהיה מה קורה מתי וכו לא ייתן לנו כלום אני סתומה כן אבל גם אני הייתי ככה עד לפני כמה חודשים וגם אני ניסתי לחפש סימנים אבל הייתי מעדיפה לא לחפש כי יש אותם כל חודש!!!!ויודעת מה הסימן הכי מובהק זה כאבי מחזור בהריון הראשון שנקלטתי היו לי שבוע וחצי כאבי מחזור וכשאמרתי לרופא הוא אמר יש חשש להריון שווה בדיקה ובאמת הייתי בהריון ותמיד הייתי נרדמת לפני 8 בערב בלי לשים לב ותמיד אמרתי לעצמי אם יהיו לי כאבי מחזור ואני ירדם ממש מוקדם בערב אני ידע בדוווק שאני בהריון חחחחחחחחח תאמיני או לא כל חודש היו לי כאבי מחזור ובכלל לא הייתי בהריון זה פסיכולוגי ולמה החודש חשבתי שאני לא בהריון?כי בכלל לא יכולתי להרדם לא רק שלא הייתי נרדמת מוקדם ולא היה לי אפילו פסיס של כאב בטן אחד!!כלוםם אמרתי אין מצב שאני בהריון וגם התמלאתי חצקונים כולי!!
    אז נשמה נכון שגם אני הייתי ככה אבל תאמייני לי שום סימן לא יעזור לנו כי את יכולה להיות בהריון ולא להרגיש שום כלום ויודעת מה עכשיו את מחפשת סימנים כמו סחרחורות בחילות הקאות וכו' חחחחחחחחחחחחחחח כשתהיי בהריון תתפללי לאלוקים שיעיף ממך כבר תתופעות האלה!!
  • תמשיכי להיות אופטימית זה יגיע
  • תמשיכי להיות אופטימית זה יגיע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה