אני רותחת מעצביםםםםםםםםםםםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי הגיע מעבודה אמרתי לו בוא ניסע לבנק ולדואר וזה מאוד חשוב.. ומה הוא עונה לי: אין לי זמן עכשיו יש לי מה לעשות
14 תגובות
עמוד 1
  • את רותחת בצדק!

• אולגה אני רציתי בהתחלה לנסוע לאמא שלי לכמה ימים..
    בד"כ שבעלי נוסע לספ"ש לטבריה אז אני נשארת אצל אמא שלי..
    אולי זה באמת פיתרון לנסוע לכמה ימים..
    ועוד עכשיו אמא שלי מתקשרת אליי ואמרת לי. אל תריבי איתו,, דברי יותר רגוע,, תסבירי לו.. כאילו הוא מבין
  • רגוע...? כמה אפשר?
    והוא באמת לא קולט שיש לו אישה וילדה?
    סליחה, אבל כוסאווווומו כל החברים, מה יותר חשוב מהמשפחה?!
    נשמע שהוא בכלל לא מעריך את מה שיש לו, אולי יתחיל כשתעזבי את הבית...
    אבל לא כשהוא בטבריה.

• את אם חד הורית.
    מה אכפת לך אם את נמצאת בדירה שלך בסטטוס הזה
    או אצל אמא שלך?

רמז: אצל אמא שלך, תיהיה עזרה.

צאי שבוע תתאווררי אצלה באמת!!
  • את צריכה לדבר איתו,
    לעשות לו שיחה רצינית,
    רק שניכם...
    שיהיה בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני לא אוהבת להתערב בזוגיות של אחרים
    אז רק קבלי
  • זה מה שאמרתי לה כמה אפשר, הוא לא קולט כלום.. ועכשיו הוא ״כאילו״ נפגע״ ממני וחבר שלו מתקשר אז הוא אומר לו אני לא בא לתחזינה..
    אמא שלי באמת עוזרת לי המון.. אבל כמה אני יכולה להבליג
  • אוךךךךך הוא צריך לקבל על הראש ובגדול
  • חוצפן!
    איפה אמא שלו? תתקשרי אליה ותספרי לה שתתן לו בראש!

• תגידי לי הוא תימני בן 90? מה זה לועס גת עם חברים? מה זה השטויות האלה!!!!!! לפחות אם היה תירוץ נורמלי

• יוליה יש לו את הקטע זה של "הנפגע" ולעשות לי מצפון "כאילו שאני אשמה" בחיים הוא לא אודה בטעויות שלו.

אנג'ל אמא שלו גרה מולי, לא ניראלי שתעזור בהרבה..

סיוני את צודקת ב 100 אוחז (זה בידיוק המילים שאמא שלי אמרה, והיום היה שיא אז נישברתי וסיפרה לה הכל) אחרי שנירגעתי קצת אני פשוט אקח אותו לשיחה רצינית (אוי כמה שדיברתי איתו) מקווה שהפעם השיחה השיחה איתו תעזור
  • מותק .. אני חושבת עלייך... תעדכני מה קורה
  • אני ממש מצטערת בשבילך שזאת שיגרת חייך

• בנות להתעורר היום הכל צריך להיות בשיתוף פעולה האוכל הכביסה וכו'. ככה הגברים לא לוקחים אותנו כמובן מאליו . אני נשואה שנתיים וגרים אצל ההורים אבל בעלי מסדר איתי את החדר מכין אוכל כשצריך ועושה הכל למרות שיש לו גם פעילויות אחרות הכל במינון. כמה שאנו פחות גמישות ככה אנו מקבלות יותר ולא לוקחים אותנו כמובן מאליו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה