מה אתם אומרות????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתם אומרות על מחירייי הסיגריות שהראש ממשלה הזבל העלה?? חוות דעת
26 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מעשנת אז לא מענין אותי
  • אני אומרת שטוב מאוד!!!!!!!!!!!!!

סיגריות זה רעל ומזהם את האוויר

אבל הוא באמת זבל שבזבלים כי הוא מעלה את כל המחירים והמע"מ וכבר אי אפשר לחיות פה ככה!!!!!!!!!

• האם אני זועמת שהעלו מחיר של סם חוקי?
    לא.

סמים זה מותרות.
  • בסה"כ עשה לכולנו טובה
  • סוף סוף יש כאן בנות שמבינות
    אני נאלצתי לעזוב עבודה מעולה בתנאים מעולים בגלל שעישנו שם!!! היו לי מיגרנות ושיעולים כרוניים עד שעזבתי. יותר משנה אני בלי מיגרנות וגם כמעט בלי עבודה
    אני רק מקווה שהילדים שלי לא יפלו לזה כי זה מאוד קשה אחר כך לצאת מזה. תכלס עדיף גראס מאשר סיגריות!
    בגלל שזה כזה זול כל נער מתחיל לעשן ואז קשה להיגמל...אם זה היה עולה 100 ש״ח נערים לא היו מתמכרים לזה והופכים למבוגרים שלא יכולים לתפקד בלי סיגריות!!!
  • לגבי הסיגריות זה מזמן מזמן מאחוריי כמעט שנתיים ועכשיו גם בעלי הפסי

• זה לא מדויק שמי שמעשן ימשיך גם אם המחירים יעלו.
    עבדתי באנגליה חודש וחצי עם עוד ישראלים שחלקם היו מעשנים, ובגלל שבאנגלי הסיגריות ממש יקרות הם קנו טבק של סיגריות וניירות וגילגלו לפי הצורך, והמשקיענים היו מגלגלים בערב כמה סיגריות למחרת. הם בעצמם העידו שבגלל היוקר/הטרחה הם מעשנים פחות משעישנו בארץ.

אז עובדה שיש מחיר לעישון שאנשים לא יהיו מוכנים להשלים איתו. כל אחד והסכום/טרחה שהוא מוכן להשקיע ולא מעבר.

לסיכום: אני בעד שאם כבר מעלים מחיר של משהו, שיהיה סיגריות ואלכוהול (נוער ארור! [לא כולו, כמובן]) ולא לחם וחלב.

• מצוין חבל שלא העלו יותר
    שונאת סגריות
  • אז אני לא מסכימה איתכן!
    אני לא מעשנת, אבל החברים שלי, ההורים שלי ובעלי כן. ומי שמעשן ולא יכול להפסיק בשבילו זה מכה.
    כולכן חכמות כשזה לא נוגע לכן, אבל אנשים שמכורים לסיגריות נפגעים מזה ובסל הכל ב=הכללי זה פוגע בכיס של משפחה שלמה שבה רק אדם מעשן.

• אני מסכימה עם ויקי
  • מצוין חבל שלא העלו יותר
    שונאת סגריות
  • לא כואב לי בכלל!!! סיגריה זה חרא של מותרות!
    אני לא אומרת שצריך להעניש את המעשנים אבל שאם כבר מעלים מיסים אז אין לי בעיה שזה על סיגריות.
    ואני לא גיבורה גדולה.... אני יודעת בדיוק מזה!! עישנתי 12 שנים
  • אני עישנתי 13 שנים והפסקתי לפני ההריון הראשון כי אז הבנתי שאני אחראית על עוד אנשים חוץ מהתחת שלי!!!
    ומה זאת אומרת שזה לא נוגע לנו????? החרא הזה הורג גם מי שלא מעשן!! זה מפריע מסריח ומסרטן גם את מי שלא מעשן מה לא ברור??? וכשהמעשן יחלה האישפוז והתרופות זה מהמדינה. מהכסף שלי ושל בעלי ושל עוד לא מעשנים!
    מי שרוצה להרוג את עצמו שיעשה את זה אבל למה על לשבון המדינה? ויותר גרוע, למה לגרום לאנשים חפים מפשע לחלות????
    מעשנים בגן שעשועים בפרצוף של הילדים שלי!
    גם מי שמעשן במרפסת שלו זה נכנס לי לבית דרך החלון וכל רגע אני צריכה לסגור את הדלת והחלונות!!
    תעשנו בבית שלכם ותסגרו חלונות נראה אתכן אז גיבורות גדולות!!!
    הכי טוב זה פשוט ללכת למרכז גמילה מי שזה בלתי אפשרי בשבילה. זאת התמכרות כמו כל התמכרות.

• טוטילה -

• אני שמחה שעליית המחירים כרגע היא רק על סיגריות ואלכוהול - שלא אני ולא בעלי צורכים.

אני עבדתי קשה מאוד כדי להיות בצד הזה של המתרס!
    אז אל תעזו להגיד לי ש"קל" לי לדבר.
    אני לקחתי צעדים אקטיביים כדי להפסיק לעשן ועל כך אני גאה מאוד בעצמי.

הפסקתי ביום בהיר אחד בבת אחת ("קולד-טרקי")
    זרקתי את כל המאפרות, מצתים, סיגריות שהיו לי בבית והפסקתי.
    ברור שזה היה קשה, אך אפשרי.
    עשנתי 9 שנים כ- 2-3 קופסאות ביום, כך שאם אני הצלחתי להפסיק כל אחד יכול!
    אני כבר 8 שנים לא מעשנת ולא מתכוונת לחזור לשיט הזה אף פעם!

גם אם אתן מעשנות רק במפרפסת, שוטפות ידיים, מצחצחות שיניים אחרי כל סיגריה, עדיין.. זה נכנס לסיבים של הבגדים, לשיער שלכן והילדים שלכן נושמים את זה כל יום.
    זאת הזדמנות פז לעשות מעשה בשביל הילדים שלכן ולהפסיק עם זה.

• אין לי כוח ועצבים נפשיים להכנס לדיון של ה"בעד עישון נגד עישון"
    אני רק יכולה להגיד שמר בנימין נתניהו הזה חתיכת חצוף ושזו לא פעם ראשונה שהוא נמצא בראש הממשלה והמחירים עולים ועולים..

• בנות, לא הייתה לי שום כוונה לפגוע!
    ושוב, אני לא מעשנת, בחיים לא ניסיתי אפילו. אבל אני יכולה להבין את אלה שלא מסוגלים להפסיק.
    ושוב, זה הולך לפגוע דווקא בשכבות החלשות, כי אלה שיש להם, לא יספרו עוד שניים-שלושה שקלים.
    ובנות, אלה שהפסיקו לעשן, כל הכבוד לכן אבל דווקא אתן, שיודעות עד כמה זה ממכר גם צריכות להבין את אלה שלא יכולים להפסיק.
    ותאמינו לי, הלוואי ובעלי, ואמא שלי היו מפסיקים לעשן אבל להם זה קשה ולא נראה לי שהמחיר הגבוהה הוא זה שידרבן אותם!

• העניין העצוב הוא שזה לא רק הסיגריות והאלכוהול - זה פשוט הדרך שמר נתניהו מסתכל עלינו וצוחק לנו בעיניים

הוא התחיל ופגע כרגע רק במגזר האנשים שמעשנים
    כמובן שאף אחת לא התייחסה פה לעובדה שגם המיסוי על הדלק עלה על הדרך (אני מאמינה שפה זה פוגע בכולנו לא? אבל גם העשן שהרכבים מוציאים, והזוהמה פוגעת בכולנו, אז אולי זה טוב? פחות אנשים יסעו ברכבים כי זה יקר וכולנו נהיה יותר בריאים)
    מחר זה יהיה רק במגזר האנשים שנוסעים באוטובוס
    מחרתיים זה יהיה רק במגזר החיילים שיורידו להם משכורות ל200 ש"ח בחודש כי התקציב הבטחוני חייב לרדת לטובת נושאים חשובים יותר (אני רק מנסה להיזכר איזה נושאים חשובים יותר) - מזל שהחיילים לא צריכים משכורות גבוהות כי בזכות עליית מחיר הסיגריות כולם הפסיקו לעשן

• את מבינה סיון? מכל הגזרות האלה דווקא אל הסיגריות מתייחסים.
    העלו את המע״מ ועכשיו מחירי המטרנה טיטולים אוכל וכו׳ יעלה...אבל למכורים אין בעיה עם זה. הכל רק שלא יפגעו בסמים שלהם!! הם יקבלו קצבה וילכו לקבל מס הכנסה שלילי ועם הכסף יעדיפו לקנות סיגריות ולא אוכל לילדים שלהם!

וברור שההתנהלות של המדינה לא הוגנת אבל לבזבז את העצבים על סיגריות מראה לי שגם ההתנהלות של האזרח הקטן לא משהו...
    תכלס מבחינה כלכלית עדיף שיעשנו יותר ככה תהיה לקופת במדינה יותר כסף
  • טוטילה זה גם דרך להסתכל על זה, אבל לי דווקא כואב יותר כל אלא שצוהלים ו"צוחקים" על המעשנים ולמעשה משתפים פעולה עם הגזרות של ביבי - כי בסופו של דבר הוא יגיע לכולם
    ובמקום לצחוק ולהתגרות אחד בשני, אולי פשוט לומר מספיק!!!!

• עליית המחירים הכוללת במשק מרגיזה מאוד
  • ב"ה

טוטילה- לייק ענקי על מה שכתבת

• אני קוראת ואני בהלם מהתגובות..!!

• ליטל קצת יותר פירוט בבקשה

• לדעתי הכיע הזמן לקצץ בשכרם של החכ"ים!!!!! הגיע הזמן שהתייקונים ישלמו יותר מיסים ולא שיוותרו להם על חובות לבנקים,שבגללם הם התעשרו (גם בגללם) הגיע הזמן שזוגות צעירים, נורמטיביים,יוצאי צבא,עובדי ציבור,הורים לדור הבא, יחיו בכבוד בלי להוציא את מיטב כספם על ריביות כאלה ואחרות...כן גם אם הם מעשנים!!!! נראה לי שכוונת המשורר לא היתה לפתוח דיון בעד/ נגד עישון. ואגב כל הדעות כאן ראויות בעיניי

[[url=http://www.familylobby.com]
  • אני ובעלי הפסקנו לעשן אבל..........

זה מאד מכעיס שהעלו את מחירי האלכוהול והסיגריות. צריך להוריד משכר השרים, לרכוש להם רכבים קצת פחות מפוארים ולא לגלח לטייקונים אחוזים נכבדים מהחובות שלהם למדינה.
    אפשר להחזיר לקופת המדינה מליוני (או מליארדי) שקלים.

זאת לא הדרך!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה