יש פה מישהי שסובלת או סבלה מתת פעילות .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • של בלוטת התריס?? בבדיקות שערכתי מסתבר שאני במינוס.... ואני מלחיצה את עצמי כי קראתי באינטרנט שזה עלול לגרום לפגיעה מוחית בעובר אוף אלוהים לא יעבור יום אחד מבלי שאני יהנה ולא יחשוב יותר מדי?
4 תגובות
עמוד 1
  • זה שטויות גיסתי נכנסה להריון בזכות התרופה של בלוטת התריס כי זה גורם להשתוללת של ההורמונים וזה מה זה לא נכון היא עכשיו בהריון והיא לוקחת את התרופה והכל בסדר היא כבר בחודש שישי
  • לפי שקראתי באינטרנט זה לא שטויות זה מסוכן לעובר ויש כמה סיכונים שביניהם פגיעה מוחית !!! הפחד שלי שחס וחלילה חס ושלום יש כבר איזשהו פגיעה....
  • אני.
    מה עושים? הולכים לרופא מקבלים כדורים ולוקחים כל בוקר כדור
    לאזן את הבלוטה והכל בסדר!

• אמא שלי גילה בהריון שלי שיש לה תת פעילות,זה היה לפני 23 שנה. ברוך ה' אני בסדר גם שלושת ההריונות שאחריי שהביאו לה ארבעה ילדים בריאים, טפו טפו טפו.
    אין לך מה לדאוג - כמו שאנגל אמרה, לוקחים כדור כל בוקר.
    את תילחצי מתוקה שלי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה