חדשה ומחפשת מעט תמיכה ,,,,,, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות , אני חדשה לכול עיניין הפוריות אני בת 24 ואני ובעלי מנסים כבר יותר משנה , עשיתי את כול הבדיקות שהרופא ביקש וגם בעלי כולל צילום רחם והכול תקין גם אצלי וגם אצל בעלי ברוך ה אבל עדיין לא הגיע ההריון המיוחל!!!
    ביום שני יש לי פגישה אצל רופא הפוריות לתחילת טיפולי הפוריות אני ממש לחוצה ומפחדת !!!!כי אף אחד לא יודע להגיד לי למה אנחנו לא מצליחים להרות כמעט שנה וחצי. מלאת חששות ופחדים אני מקווה שאני יוכל להפיג מעט מהם מהנסיון שלכן בתודה 3>
14 תגובות
עמוד 1
  • כניראה תתחילו במעקב ביוץ (יכול להיות שפשוט מפספסת אתו).
    לא אשגעה במושגים תגיעי לרופא והוא יגיד מה עושים..

בהצלחה
  • תודה : ) למרות שאני עושה בדיקות ביוץ ביתיות והמחזור שלי סדיר כמו שעון שוויצרי ואנחנו מנסים בדיוק בזמן .
  • ברוכה הבאה!
    קודם כל תאמיני שתהיי אמא- זה יקרה

• ברוכה הבאה לשהות קצרה ביותר.... לדעתי אתם תיקלטו מהר ותאמיני בזה זה יקרה בע״ה...
  • כמוני כמוך, גם לנו אין בעיה, הצלחנו להרות פעמיים אך זה נגמר בהפלות, הכל תקין אצלנו ומאז ההפלה האחרונה עברה שנה שלא הצלחנו להיקלט.
    כפי שכבר אמרו לך, הוא יתחיל בטיפול ה"קל" יותר שזה הזרעה, שזה כולל זקיקים ובדיקות דם, אם לא תצליחו להיקלט יעלה אתכם כיתה וישלח אתכם להפריות.

מקווה שלא תגיעי לזה ועל ההזרעה הראשונה תיקלטי!
    אין לך מה לדאוג, ההליך פשוט וקצר, ובאותו יום את חוזרת לשיגרה,

בהצלחה!
  • הבנות המקסימות כבר ענו לך..
    המון בהצלחה!!!
  • קודם כל תתעודדי,
    את צעירה וכל החיים עוד לפנייך,
    יהיו לך המון ילדים אני מבטיחה לך!!!
    אני מבוגרת ממך ב10 שנים, גם אצלינו לא מצאו בעיה,
    הריתי הריון ראשון טיבעי, ואח"כ פשוט לא הלך....בלי סיבה!!!
    זה קורה לפעמים, אין מה לעשות,
    אני מאמינה שילכו איתך בהתחלה על הזרעות על בסיס טיבעי, כך היה אצלי,
    אם לא ילך תתקדמו להזרעות על בסיס גיוס זקיקים נוספים, להעלאת הסיכוי,
    ובסוף בסוף מי שלא מצליחה עוברת להפריות....
    אם לוקחים הכל ברוח ספורטיבית,
    וגם נזכרים בגילך הצעיר (תהני מהחיים בנתיים
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• ועוד דבר...
    אם הסביבה מציקה ושואלת...מה קורה עם ילדים...
    את בניגוד אלי...תמיד יכולה לומר...
    אנחנו עוד צעירים, רוצים להנות מהזוגיות שלנו קודם....ולחייך
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• הבנות המקסימות כבר ענו לך...

שיהיה בהצלחה
  • בהצלחה - לשהות קצרה - בשורות טובות
  • בעניין בדיקות ביוץ ... אני לא הצלחתי לבדוק איתם.... ואף פעם לא הבנתי איך הן עובדות......

הבנתי שכאשר בדיקת ביוץ מראה שני קווים הביוץ יהיה עוד יומיים..... בכל אופן במעקב זקיקים -ביוץ רואים באולטראסונד וגינלי + בדיקת דם ששם הפ יכולים לדעת על דיוק של יום מתי מתקיים ביוץ....
    בהצלחה
  • המון בהצלחה
    הפורום פה מאוד תומך הגעת למקום הנכון...
    שתהייה לך פה שהות קצרה...
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי mimi dav

שלום בנות , אני חדשה לכול עיניין הפוריות אני בת 24 ואני ובעלי מנסים כבר יותר משנה , עשיתי את כול הבדיקות שהרופא ביקש וגם בעלי כולל צילום רחם והכול תקין גם אצלי וגם אצל בעלי ברוך ה אבל עדיין לא הגיע ההריון המיוחל!!!
    ביום שני יש לי פגישה אצל רופא הפוריות לתחילת טיפולי הפוריות אני ממש לחוצה ומפחדת !!!!כי אף אחד לא יודע להגיד לי למה אנחנו לא מצליחים להרות כמעט שנה וחצי. מלאת חששות ופחדים אני מקווה שאני יוכל להפיג מעט מהם מהנסיון שלכן בתודה 3>

את צעירה ויהיו לך ילדים לפעמים צריכים קצת להרגע ולהיות סבלניים - תעשי את מה שהרופא מבקש והכול יבוא על מקומו
    המון הצלחה

ron
  • בהצלחה
    בע"ה בקרוב בשורות טובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה