היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ערב טוב בנות, המכשושה החליטה שהיא מתריעה שבוע לפני ואחרי שבוע של הפרשות לא ברורות , היא מופיעה במלוא הדרה תוך ליווי יאוש, עצבות ודיכאון מצידי... לא רק שכולי כואבת (תרתי משמע) אלא שעכשיו צריך לחזור לקו הזינוק...
9 תגובות
עמוד 1
מתןוקה מתור להיות עצובות זה לגמרי טבעי. הלוואי שהחודש הבא יהיה שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אופטימיות!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
חסידוש היקרה מאד אבל מאד מבינה אותך ,אני מיום ריבעי עם הכתמות ועוד קיבלתי בצורה נורמלית -למרות שלאחר כדורים הייתי אמורה לקבל תוך 2-4 ימים גג ,כבר נאמס לי
נשמה!אני מבינה אותך כ״כ!!אני מאמינה שכולן....אל תתייאשי!!!תנסי עוד חודש!!בסוף נראה ממימך את השרשורר עם הפוווווו הגדול!!!!!בעזרת ה׳ עוד החודש!!תאמיני..... ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מצטרפת לבנות
חסידה יקרה כולנו יודעות כמה זה כואב אחרי צפייה של סוף החודש בסוף לקבל זה באמת עצוב וכואב ומעצבן ולפעמים גם מייאש אבל אסור לנו להתייאש כי כל אחת ואחת כאן בסוף תזכה להחזיק תינוק אם לא חודש הזה אז חודש הבא ואם לא חודש הבא אז חודש אחריו בכול מקרה לכול סוף יש התחלה חדשה עם תוספת של תובנות מאחלת לך ולכולנו קליטה מהירה ובע"ה עוד השנה נזכה לחבק את הילד/ה שלנו שולחת לך ים של חיבוקים
הי בנות!! תודה רבה על התמיכה..! אני ממש מקווה שהחודש בע"ה יהיה של כולנו.... רק שלא יסגרו את הפורום הזה... שבת שלום!
יקירתי מצטרפת לכול מה שהבנות המקסימות אמרו
גם אני מצטרפת למה שהבנות אמרו תהיי אופטימית, והמון בהצלחה