שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלושה ימים חום השחר שלי היה 36.8 גבוב מרגיל
    והיום עלה ל37 מעלות
    האם חום השחר עולה לקראת תאריך המחזור? האם זה מעיד על הריון?
    או שאין קשר
6 תגובות
עמוד 1
  • מותק אין לי מושג בטח עוד מעט יענו לך...
  • לא יודעת בחיים לא בדקתי רק שאין לך חום חחחחחח
  • היי נוני,

הנה קישור למאמר על חום השחר, שיענה לך על כל השאלות-

http://healthyliving.co.il/bbt.php

לפי הבנתי, חום השחר אמור לרדת יום לפני קבלת המחזור, כך שהוא אמור להישאר גבוה מהביוץ ועד קבלת המחזור. אם הוא לא יורד גם לאחר התאריך שבו היית אמורה לקבל, אז מומלץ לבצע בדיקת היריון.

שימי לב להוראות כיצד לבצע את הבדיקה ובדקי שאת מבצעת אותה כראוי. אם לא מבצעים את הבדיקה לפי ההוראות, אין לה כל משמעות...

בהצלחה!
  • אף פעם לא בדקתי חום השחר אבל אני יודעת שלקראת המחזור חום השחר יורד.

רותי
  • בשלב הלוטאלי חום השחר לא מעיד עד כלום לי היה 36.6 אחרי ההיקלטות וזה חום נמוך יחסית
    רק אם החום לא יודר ונשאר גבוה בזמן האיחור זה סימן טוב להריון
    יכול להיות שחום גופך הבסיסי תמיד גבוהה זה משתנה לאישה לאישה..
  • אין שמץ של מושג בזה ,למה לך לשגע את עצמך עם זה כמו שמעיין אמרה לך זה משתנה מאישה לאישה ,עדיף לחכות לאיחור .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה